Noves publicacions al fons documental de TJ. Conegueu aquesta biblioteca associativa!

 2017-03-02

Continuem ampliant el catàleg de publicacions del Fons Documental Associatiu de Torre Jussana. Amb les darreres novetats, ja són més de 900 les publicacions que conformen aquesta biblioteca especialitzada en associacionisme, voluntariat i qüestions relacionades, situada a la planta baixa de l’equipament i que posem a disposició de tota la ciutadania.

 

Què és el Fons Documental Associatiu i com funciona?

El Fons Documental Associatiu és una iniciativa de Torre Jussana, amb el suport del Servei de Documentació i Accés al Coneixement de l'Ajuntament de Barcelona. Es tracta d’una biblioteca especialitzada en associacionisme, voluntariat, participació, tercer sector, polítiques públiques sobre participació ciutadana i d’altres temàtiques relacionades, com els comportaments i les actituds socials. Està situada a la planta baixa de Torre Jussana i la seva consulta i préstec gratuït estan a disposició de tota la ciutadania.

Com dèiem, el fons ja compta amb més de 900 publicacions, oferint una exhaustiva bibliografia que complementa la formació i els assessoraments que es realitzen des del centre.

Les publicacions es poden consultar en el mateix equipament o es poden sol·licitar en préstec adreçant-se personalment a Torre Jussana en l’horari d’obertura habitual.

D'altra banda, les organitzacions que hagin editat llibres sobre temàtiques d'interès associatiu poden contactar amb el centre per tal que valorem la seva inclusió al fons.

Més informació sobre el Fons Documental de Torre Jussana i accés a la consulta del catàleg

 

Darreres novetats incorporades al fons

  • Bases de mediació (Documents 103). Moreno, O. [Edicions UAB, 2014]
  • Ciudadanos, asociaciones y participación en España. Torcal, M.; Font, J.; Montero, J. [Centro de Investigaciones Sociològicas, 2006]
  • Community management en una semana. Rojas, P. [Ediciones Gestión 2000, 2011]
  • Diseño y elaboración de proyectos de cooperación cultural. Martinell, A. [Organización Estados Iberoamericanos, 2001]
  • El municipalisme del bé comú. Blanco, I.; [Icaria Editorial S.A., 2016]
  • Intervenciones en psicología social comunitaria: Territorios, actores y políticas sociales). Zaldúa, G.;[Teseo, 2016]
  • Les ciutats invisibles. Viatge a la Catalunya metropolitana. Andreu, M. [L'avenç, 2016]
  • Los (bienes) comunes. ¿Oportunidad o espejismo?. Subirats, J., Rendueles, C.; [Icària Editorial, 2016]
  • ¡Participación! Una caja de herramientas para la economía solidaria. Revista Illacrua) [Icària Editorial, 2007]
  • Relaciones públicas 2.0: cómo gestionar la comunicación corporativa en el entorno digital. Aced, C. [Editorial UOC, 2013]

Esperem que aquestes novetats us interessin! Us animem a consultar el catàleg del Fons Documental Associatiu de Torre Jussana!

Skip to content