Noves publicacions al Fons Documental Associatiu de Torre Jussana

 2016-06-02

El Fons Documental Associatiu de Torre Jussana  continua ampliant el seu catàleg. Amb les darreres novetats, ja són prop de 850 les publicacions que conformen aquesta biblioteca especialitzada en associacionisme, voluntariat i qüestions relacionades, situada a la planta baixa de l’equipament i que posem a disposició de tota la ciutadania.

 

Què és el Fons Documental Associatiu i com funciona?

El Fons Documental Associatiu és una iniciativa de Torre Jussana, amb el suport del Servei de Documentació i Accés al Coneixement de l'Ajuntament de Barcelona. Es tracta d’una biblioteca especialitzada en associacionisme, voluntariat, participació, tercer sector, polítiques públiques sobre participació ciutadana i d’altres temàtiques relacionades, com els comportaments i les actituds socials. Està situada a la planta baixa de Torre Jussana i la seva consulta i préstec gratuït estan a disposició de tota la ciutadania.

Com dèiem, el fons ja compta amb prop de 850 publicacions, oferint una exhaustiva bibliografia que complementa la formació i els assessoraments que es realitzen des del centre.

Les publicacions es poden consultar en el mateix equipament o es poden sol·licitar en préstec adreçant-se personalment a Torre Jussana en l’horari d’obertura habitual.

Més informació sobre el Fons Documental de Torre Jussana i accés a la consulta del catàleg

Darreres novetats incorporades al fons

  • Stefano, P. La Ciudad horizontal, Urbanismo y resistencia en un barrio de casas baratas de Barcelona. Barcelona. Ed. Bellaterra.  (2015)
  • Vercauteren, D. Grabbé, O. Müller, T. Micropolíticas de los grupos. Para una ecología de las prácticas colectivas. Madrid. Ed. Traficantes de sueños. (2010)
  • Redorta, J. Hacia un mundo deseado. Cambio social y conflicto. Lleida. Ed. Milenio. (2011).
  • Guibernau, M. Belonging. Solidarity and Division in Modern Societies. Ed. Polity. Cambridge. (2013)
  • Rifkin, J. La civilización empática. La carrera hacia una conciencia global en un mundo en crisis. Ed. Paidós. Madrid. (2010).
  • Montgomery, C. Happy City. Transforming our lives, through urban design. Ed. New York (2013).
  • Jacobs, S. The art of membership. How to attract, retain, and cement member loyalty.  Ed. Asae. San Francisco (2014).
  • Navarro, S. Ciudades para las personas. Escenarios de vida. Ed. Diaz de Santos. Espanya. (2015)
  • Catàleg d’entitats. Consell Municipal d’immigració de Barcelona. Ajuntament de Barcelona. (2015).
  • Trinitat Vella, guia d’entitats, serveis, equipaments i comerços. Ajuntament de Barcelona (2015).

Esperem que aquestes novetats us interessin! Us animem a consultar el catàleg del Fons Documental Associatiu de Torre Jussana!

Skip to content