Noves publicacions al Fons Documental Associatiu de Torre Jussana

 02/06/2016

El Fons Documental Associatiu de Torre Jussana  continua ampliant el seu catàleg. Amb les darreres novetats, ja són prop de 850 les publicacions que conformen aquesta biblioteca especialitzada en associacionisme, voluntariat i qüestions relacionades, situada a la planta baixa de l’equipament i que posem a disposició de tota la ciutadania.

 

Què és el Fons Documental Associatiu i com funciona?

El Fons Documental Associatiu és una iniciativa de Torre Jussana, amb el suport del Servei de Documentació i Accés al Coneixement de l'Ajuntament de Barcelona. Es tracta d’una biblioteca especialitzada en associacionisme, voluntariat, participació, tercer sector, polítiques públiques sobre participació ciutadana i d’altres temàtiques relacionades, com els comportaments i les actituds socials. Està situada a la planta baixa de Torre Jussana i la seva consulta i préstec gratuït estan a disposició de tota la ciutadania.

Com dèiem, el fons ja compta amb prop de 850 publicacions, oferint una exhaustiva bibliografia que complementa la formació i els assessoraments que es realitzen des del centre.

Les publicacions es poden consultar en el mateix equipament o es poden sol·licitar en préstec adreçant-se personalment a Torre Jussana en l’horari d’obertura habitual.

Més informació sobre el Fons Documental de Torre Jussana i accés a la consulta del catàleg

Darreres novetats incorporades al fons

  • Stefano, P. La Ciudad horizontal, Urbanismo y resistencia en un barrio de casas baratas de Barcelona. Barcelona. Ed. Bellaterra.  (2015)
  • Vercauteren, D. Grabbé, O. Müller, T. Micropolíticas de los grupos. Para una ecología de las prácticas colectivas. Madrid. Ed. Traficantes de sueños. (2010)
  • Redorta, J. Hacia un mundo deseado. Cambio social y conflicto. Lleida. Ed. Milenio. (2011).
  • Guibernau, M. Belonging. Solidarity and Division in Modern Societies. Ed. Polity. Cambridge. (2013)
  • Rifkin, J. La civilización empática. La carrera hacia una conciencia global en un mundo en crisis. Ed. Paidós. Madrid. (2010).
  • Montgomery, C. Happy City. Transforming our lives, through urban design. Ed. New York (2013).
  • Jacobs, S. The art of membership. How to attract, retain, and cement member loyalty.  Ed. Asae. San Francisco (2014).
  • Navarro, S. Ciudades para las personas. Escenarios de vida. Ed. Diaz de Santos. Espanya. (2015)
  • Catàleg d’entitats. Consell Municipal d’immigració de Barcelona. Ajuntament de Barcelona. (2015).
  • Trinitat Vella, guia d’entitats, serveis, equipaments i comerços. Ajuntament de Barcelona (2015).

Esperem que aquestes novetats us interessin! Us animem a consultar el catàleg del Fons Documental Associatiu de Torre Jussana!

Skip to content