Noves propostes de Barcelona Activa per enfortir econòmicament les associacions

 2017-05-09

Una bona gestió econòmica és fonamental per generar impacte social. Aquesta és la idea de la qual parteix el programa per a l'enfortiment econòmic d'associacions que ha engegat Barcelona Activa, una iniciativa que té per objectiu capacitar a les entitats per tal que puguin fer una bona gestió econòmica i fomentar la seva autonomia financera.

En el marc d'aquest programa, durant el mes de maig s'han preparat diverses activitats adreçades específicament a associacions. Són les següents:

 

Justificació de subvencions àgil i efectiva – (intercanvi d’experiències)

Quins aspectes cal tenir en compte en la gestió del pressupost d'un projecte subvencionat per tal que sigui més fàcil justificar-lo? Conegueu com fer una gestió més eficient, eficaç i satisfactòria del procés de justificació de subvencions, a partir de l'experiència de la Coordinadora de Síndrome de Down de Catalunya en aquesta qüestió.

Dimecres 10 de maig, de les 16:30 a les 19:30 h al Convent de Sant Agustí.

Més info i formulari d'inscripció


Recursos compartits i economia social (intercanvi d’experiències)

Aquesta activitat serà un espai d'experiències, aprenentatges, reptes i oportunitats derivades de compartir recursos i avançar en la dimensió de l'economia social. L’Associació Barceloneta Alerta i el club Saita Diving aportaran la seva experiència pràctica.

Dijous 11 de maig, de les 16:30 a les 19:30h al Parc Tecnològic

Més info i formulari d'inscripció


Captació de fons privats (intercanvi d’experiències)

En aquesta sessió es donarà a conèixer la importància de la captació de fons privats com una forma de treballar els recursos econòmics de les associacions i millorar la seva sostenibilitat. L'associació Sud Integració compartirà la seva experiència en aquest àmbit.

Dimecres 17 de maig, de les 16 a les 19 h al Parc Tecnològic

Més info i formulari d'inscripció


Taller formatiu sobre balanç i gestió patrimonial per a associacions

Activitat per associacions amb activitat econòmica sobre el balanç econòmic i els avantatges d'invertir en patrimoni.

Dijous 18 de maig, de 16 h a 20 h al Parc Tecnològic

Més info i formulari d'inscripció
 


Comunicació amb la base social (intercanvi d’experiències)

La comunicació és especialment estratègica per a qualsevol associació, tant per visibilitzar externament la feina feta, com per informar i fidelitzar les persones associades. L'associació Ca La Dona compartirà la seva experiència comunicativa i donarà consells per tal que la comunicació sigui efectiva.

Dimecres 24 de maig, de 10 a 13 h al Parc Tecnològic

Més info i formulari d'inscripció

Skip to content