Nova #TJFormació: Viabilitat i estratègies per a entitats en el context actual de crisi

 2020-05-15

La crisi del COVID 19 està afectant a totes les organitzacions, que ens veiem obligades a diagnosticar l’impacte, prendre decisions urgents i renovar la estratègia prevista per al futur immediat, proper i llunyà.

Des de Torre Jussana seguim treballant per oferir recursos a totes les tipologies d’entitats. Els cursos que oferim cada trimestre donen solucions en aquest sentit per a la gran majoria d’entitats. Però també volem oferir una proposta formativa adaptada a la realitat actual dirigida especialment a aquelles entitats amb diverses fonts de finançament i amb persones assalariades.

Si sou d’aquest tipus d’entitats, us hem preparat la #TJFormació "Viabilitat i estratègies per a entitats en el context actual de crisi". Amb aquesta formació, impartida per Tàndem Social, us oferim dos itineraris formatius (podeu inscriure-us a un dels itineraris o a tots dos). Un d'ells us servirà per diagnosticar i prendre decisions i l'altre per reconvertir-vos de cara al futur.

Cada itinerari inclou 4 h de webinar + assessorament per part de l’equip tècnic de Tàndem Social i de Torre Jussana. Us animem a aprofitar-los!

Més informació i inscripcions a tjussana.cat/formacio

Skip to content