Nova #TJFormació Hivern 2021. Inscripcions obertes!

 15/01/2021

La #TJformació no s'atura! Aquest nou trimestre formatiu us oferim 12 cursos online sobre qüestions clau per al bon funcionament associatiu.

En aquest trimestre, oferim algunes novetats formatives destacades. Són les següents: 

2 cursos sobre crowdfunding amb l'assessora de campanyes de Goteo Eva Esteban. Un taller bàsic i un altre sobre la comunicació de campanyes de crowdfunding. 

Taller sobre com treballar les cures a les entitats. Aquest taller l'oferim conjuntament amb LaFede.cat i el Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils
 
Xerrada sobre la implementació de les eines telemàtiques en els estatuts de l'associació. A càrrec de l'equip tècnic de Torre Jussana, coneixereu com s'han d'adaptar els estatuts de l'entitat per tal que pugueu desplegar al màxim les possibilitats que ofereix la participació online. 
 
Curs sobre digitalització i democràcia a les associacions: coneixereu de quina manera podeu aprofitar la tecnologia per millorar la democràcia i la governança de la vostra entitat. A càrrec d'Elisenda Ortega, responsable del Departament de Foment de la Participació de l'Ajuntament de Barcelona i membre de la Direcció d'Innovació Democràtica. 
 
També trobareu cursos sobre responsabilitats de les juntes directives, economia i fiscalitat, disseny i planificació de projectes i comunicació. 

Inscripcions obertes! Recordem que la formació de Torre Jussana és gratuïta per a totes les entitats de BCN i està dirigida a juntes directives i persones amb responsabilitats (voluntàries o remunerades) de les entitats i als grups informals de la ciutat. 

Info sobre els cursos i formulari d'inscripció a: 

#TJFormació Hivern 2021

 

Skip to content