Nova #TJFormació Hivern 2020: Inscripcions obertes!

 2019-12-19

Ja hem publicat la nova Oferta Formativa d’Hivern de TJ! Inclou 12 cursos, tallers o xerrades pensades per ajudar a les associacions i altres entitats i grups informals sense ànim de lucre a millorar el seu funcionament.

Aquestes formacions es realitzaran entre finals de gener i finals del mes de març. Com en cada oferta formativa hem preparat propostes sobre qüestions clau pel que fa a l’estratègia i l’acció, la participació, la legalitat, l’economia i la fiscalitat, i la comunicació.

Consulteu tots els cursos i accediu a més informació i al formulari d’inscripció per a cadascun en el següent enllaç

Oferta Formativa d’hivern 2020 de TJ

En aquesta ocasió destaquen dues novetats. Per una banda un curs sobre «Com optar a la gestió cívica d’equipaments o serveis públics», dirigit a aquelles entitats que volen optar a la gestió d’equipaments o serveis públics o renovar la gestió dels equipaments o serveis que ja gestionen. Per l’altra, el curs «Com orientar-nos en el laberint de les xarxes socials», en el qual s’hi exposarà com planificar l’acció de les associacions a les xarxes.

En el marc d’aquesta nova oferta formativa recuperem la formació «Design Thinking: innovació i creativitat» sobre aquesta metodologia útil per desenvolupar projectes innovadors basats en el fet de posar les persones destinatàries al centre i treballar a partir de la seva experiència.

A més d’aquests cursos també hi trobareu 9 propostes formatives més del catàleg formatiu del centre.

Skip to content