Nova oferta formativa d’hivern 2019. Inscripcions obertes!

 2018-12-27

Tanquem el 2018, un any durant el qual des del servei de formació de Torre Jussana hem treballat per oferir-vos eines i recursos per la millora de les associacions. Amb aquest mateix propòsit iniciem un nou any, el  2019, amb 14 propostes formatives gratuïtes i especialitzades que durem a terme entre els mesos de gener i abril.

Com sempre, la formació de Torre Jussana va dirigida a les juntes directives, persones associades i equips tècnics amb l’objectiu de millorar els quatre àmbits clau per al bon funcionament d’una associació (la intenció, la participació, l’acció i la gestió).

Aquests cursos, tallers i xerrades que proposem permeten realitzar itineraris temàtics sobre qüestions importants d’aquests quatre àmbits com la posada en marxa i l'avaluació dels projectes, la gestió jurídica, fiscal i econòmica o qüestions relacionades amb la participació, la comunicació i l’estratègia de l’entitat.

Consulteu tots els cursos i accediu al formulari d’inscripció per a cadascun

 

Novetats del trimestre

Com sempre, a les formacions més estables del nostre catàleg els afegim algunes novetats especialment pensades i dissenyades per facilitar i millorar la gestió associativa. Les novetats del proper hivern són:

Com fer incidència política des de les associacions

En aquesta formació s'exposarà el reglament de participació ciutadana i els canals de participació que les associacions tenen al seu abast. També es treballaran les bases per diagnosticar, dissenyar, executar i avaluar la incidència política de la vostra entitat.

Gestió de la informació a l’entitat: beneficis i procediments

En aquesta formació veurem els reptes i les oportunitats de fer una bona gestió de la informació i com un bon tractament de les dades és la millor eina per prendre decisions. També coneixerem diverses opcions de programari que us ajudarà a gestionar les dades i a transformar-les en informació.

Com fer l’adaptació al reglament europeu de protecció de dades?

La normativa en matèria de protecció de dades exigeix uns protocols i una informació que l’entitat ha de tenir ben implementades a l’hora de gestionar informació de caràcter personal. En aquesta formació veurem els aspectes més pràctics per tal de adaptar-nos a la normativa.

 

Nova formació al territori

Aquest trimestre reforcem l’aposta del centre per portar l’oferta formativa de TJ als diferents barris de la ciutat. En aquesta trimestre estarem present a l’espai calabria 66 amb el curs deeines per a la planificació i seguiment de projectes”. A la Violeta de Gràcia amb la xerrada deQuines responsabilitats tenim com a membres de la junta directiva?la formacióComptabilitat per associacions Ila realitzarem a l’espai 210 de Sagrada Família. I també anirem al barri de Sants, a cotxeres-casinet amb la formació dedisseny i avaluació de projectes associatius”.

Recordem que oferim formació a mida per federacions, coordinadores i taules sectorials que vulguin oferir formacions concretes per a les seves entitats. Per sol·licitar el servei només cal que contacteu amb l’Àrea de Formació del centre (932 564 118, tjformacio@bcn.cat). 

 

En què us podem ajudar des de TJ?

Si teniu qualsevol dubte o dificultat a l’hora de realitzar la inscripció als cursos, poseu-vos en contacte amb Torre Jussana a través del tel. 932 564 118 o per correu electrònic a tjformacio@bcn.cat.

També us recordem que teniu a la vostra disposició el servei d’assessoraments i acompanyaments per tal de complementar les formacions que realitzeu. Només cal que demaneu l’assessorament que us interessi a tjassessoraments@bcn.cat o per telèfon (932 564 118).

Skip to content