Nova oferta formativa de TJ: + de 15 nous cursos gratuïts!

 1995-01-01

Ja es pot consultar la nova oferta formativa de Torre Jussana-Centre de Serveis a les Associacions de BCN per als mesos de gener a març. En total s’ofereixen 16 nous cursos, tallers i xerrades, totalment gratuïts, per a les entitats amb seu a Barcelona ciutat. Es tracta de propostes formatives relacionades amb temàtiques clau per al bon funcionament d’una entitat com el finançament, la planificació estratègica, la participació, la comunicació, la gestió econòmica o la legalitat i la fiscalitat per a l’àmbit associatiu.

Des de Torre Jussana treballem per enfortir el teixit associatiu de la ciutat. En aquest sentit, tots els serveis i les formacions que oferim l’Ajuntament de Barcelona i el Consell d’Associacions de Barcelona (CAB), els ens cogestors de l’equipament, estan pensats per reforçar a les entitats a través de l’enfortiment dels 4 àmbits que considerem clau per al bon funcionament associatiu: la intenció (la raó de ser de l’entitat), la participació, l’acció i la gestió. En aquesta nova oferta formativa es proposen cursos, tallers i xerrades per a 3 d’aquests 4 àmbits (intenció, participació i gestió). S’hi tractaran temàtiques com la captació de fons, com realitzar una planificació estratègica, com potenciar la participació interna, els relleus als equips directius, les obligacions fiscals de les associacions, la llei de protecció de dades o com aprofitar les xarxes socials, entre d’altres. El professorat dels cursos està format per persones amb una dilatada experiència en la temàtica que abordaran.

Els cursos s’iniciaran a partir del 28 de gener. Des del proper 14 de gener començarem a obrir els formularis d’inscripció per a les primeres propostes formatives. Aquests formularis estaran disponibles en aquest enllaç, tan bon punt s’obri el període d’inscripció per a cada proposta.

Skip to content