Nova #HackaCOM: Participeu en la construcció d’una campanya real de comunicació associativa!

 2018-03-21

El proper 14 d'abril es realitzarà una nova #HackaCOM del Viver de Comunicació del Associa't BCN a l'Ateneu Harmonia, de les 10 del matí a les 7 de la tarda.

Està dirigida a qualsevol persona membre d'una associació de BCN però, especialment, a aquelles que s'encarreguen de la comunicació de l'entitat.

L'objectiu és pensar i desenvolupar una campanya de foment de l'associacionisme a BCN, en només una jornada i de manera col·laborativa entre totes les persones participants.

Durant les 7 hores que durarà la HackaCOM, participants i professionals de la comunicació treballaran colze a colze per desenvolupar des del concepte, continguts i disseny gràfic fins a la estratègia en xarxes socials, els materials o la posada en marxa de la campanya.

Aquesta serà la segona HackaCOM que es realitza. En la primera es va crear la campanya "Contagia el virus" i es van pensar i produir els canals per implicar-hi al màxim nombre d'entitats de la ciutat. Ara l'objectiu és replantejar la campanya i construir una nova fase del seu desplegament. Una campanya que té com a objectiu final fomentar l'associacionisme entre la ciutadania de BCN.

Inscriviu-vos al #HackaCOM!

Animem a totes les associacions a sumar-s'hi!

Skip to content