Nova Formació d’Estiu de TJ: temàtiques diferents i d’actualitat per al mes de juliol!

 2018-06-28

A TJ aprofitem els juliols per oferir una oferta formativa diferent a les associacions de Barcelona. Enguany, proposem 4 cursos, com sempre gratuïts i dirigits especialment a juntes directives, persones amb responsabilitat i equips tècnics de les associacions de la ciutat. Són 3 formacions sobre temàtiques diferents o poc habituals i també n’hem programat una sobre protecció de dades, atès que és una qüestió d’actualitat i que hi ha moltes associacions que estan en procés d’implementar la nova normativa europea.

Tota la informació sobre les diferents formacions i els formularis d’inscripció ja estan disponibles en el següent enllaç:

Formació d’estiu 2018: Info i inscripcions

Les formacions que us oferim són les següents

  • Cartells i banners atractius: Vosaltres també podeu!: Taller pràctic per donar a conèixer les eines bàsiques i els coneixements teòrics que us ajudaran a obtenir uns resultats increïbles en la creació i l'edició de material gràfic de la vostra associació. Vosaltres també podeu! Amb unes nocions bàsiques ben orientades extraureu tota la vostra creativitat.

 

  • Treballar les emocions per millorar l’equip: Us dotarem d'eines i de vivències per tal que, a través del vostre aprenentatge emocional, pugueu contribuir a millorar els equips de treball en els quals participeu i la convivència a l'entitat. S’exposarà com reconèixer les emocions en els altres per, finalment, poder millorar la convivència, les relacions, la confiança i la implicació en l’equip i l'entitat. Un passeig per la saviesa individual i col·lectiva que no s’explica, que es viu.

 

 

  • Nou reglament europeu de protecció de dades: La protecció de les dades personals és una obligació de qualsevol organització i un dret de les persones que cal preservar. La nova normativa substitueix la LOPD i, per tant, cal conèixer què comporta en el cas de les associacions.

 

En què us podem ajudar des de TJ?

Si teniu qualsevol dubte o dificultat a l’hora de realitzar la inscripció als cursos, poseu-vos en contacte amb Torre Jussana a través del tel. 932 564 118 o per correu electrònic a tjformacio@bcn.cat.

Skip to content