Nova exposició a TJ: “Dones trencant barreres”

 2019-01-17

Fins el proper 8 de febrer podreu visitar a Torre Jussana l'exposició "Dones trencant barreres. Transformant les ciutats mediterrànies",  de la Fundació de Dones Euro-Mediterrànies, entitat amb seu a Barcelona, a l'Institut Europeu de la Mediterrània (IEMed).

Aquesta mostra recull les 10 imatges i històries finalistes del concurs fotogràfic promogut per la Fundació, amb motiu del darrer Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones. Amb el concurs es pretenia posar en valor i destacar aquelles dones inspiradores que lluiten cada dia per trencar estereotips de gènere i promoure valors d'igualtat a les seves ciutats i comunitats. 

Cada imatge va acompanyada d'un text que explica qui és cadascuna de les dones fotografiades i quina és la seva història. Els 10 retrats seleccionats presenten dones que desafien els rols establerts en diferents àmbits: educació, treball, espai públic, esport, etc…

La Fundació de Dones Euro-Mediterrànies treballa des del 2014 per encoratjar els actors d'igualtat de gènere a Europa i al Sud i a l'Est del Mediterrani a intercanviar i harmonitzar les seves pràctiques i iniciatives, amb l'objectiu d'expandir el seu impacte transformador en la societat.

 

Skip to content