Nova edició de #ElPanoràmic 2017. Ompliu el qüestionari per enfortir el sector!

 2017-10-06

Arriba una nova edició de El Panoràmic, la macroenquesta del sector no lucratiu català, impulsada pel Consell d’Associacions de Barcelona, l’Observatori del Tercer Sector, la Fundació Pere Tarrés, la Fundació Ferrer i Guàrdia i l’Obra Social La Caixa.

L’edició 2017 serà la quarta d’un estudi que té per objectiu conèixer la realitat de les entitats per tal de poder enfortir el sector donant la resposta adequada a les necessitats detectades.

Com cada any, el procés s’engega amb la recollida de dades. Per tant, demanem a totes les associacions de la ciutat que responguin el següent formulari:

Formulari Panoràmic 2017

Atenció: si la vostra entitat va respondre el qüestionari l’any passat podeu demanar el qüestionari amb les dades introduïdes a elpanoramic@ferrerguardia.org per tal de revisar els canvis i respondre, només, a les preguntes noves d’aquesta edició.

És molt important que el màxim nombre d’organitzacions responguin el qüestionari de El Panoràmic. Per aquest motiu, des de la organització de l’estudi es demana a totes les entitats que en facin difusió a aquelles entitats amb les quals tenen relació i/o a través de les seves xarxes socials amb l’etiqueta #ElPanoràmic.

Skip to content