Nou assessorament sobre prevenció de riscos laborals a les associacions

 2017-11-16

La llei 31/95 de Prevenció de Riscos Laborals estableix com a obligatori que qualsevol organització amb persones contractades desenvolupi els mecanismes necessaris per a la prevenció de riscos laborals i la vigilància de la salut dels seus treballadors i treballadores.

Per tal d’ajudar a les associacions de Barcelona que tenen personal remunerat a gestionar la prevenció dels riscos laborals de les seves persones treballadores, des de Torre Jussana obrim un nou assessorament gratuït sobre aquesta qüestió. Aquest assessorament està pensat per informar sobre les obligacions legals que es deriven de la normativa vigent i proposar a les associacions que el sol·licitin diverses opcions per solucionar les exigències a les que puguin estar sotmeses i totes aquelles qüestions relacionades amb la salut laboral de les seves persones treballadores.

Nou assessorament sobre prevenció de riscos laborals a les associacions

 

Quines característiques té aquest assessorament?

  • Possibilitat de realitzar consultes per correu electrònic o de realitzar l’assessorament de manera presencial amb cita prèvia.
  • Assessoraments presencials de 45’ de durada.
  • Tant els assessoraments en línia com els presencials són personalitzats, a càrrec de professionals de la Cooperativa de Treball Sepra, un servei de prevenció de riscos laborals amb més de 15 anys d’experiència i amb una participació activa en l’àmbit social i solidari. 

 

Com sol·licitar-lo?

  • Per realitzar consultes per correu electrònic només cal enviar-les a tjassessoraments@bcn.cat    
  • Per sol·licitar cita presencial contactar amb Torre Jussana al 93 256 41 18.

 

24/11 xerrada CAB sobre prevenció de riscos laborals en associacions

Coincidint amb l'estrena d'aquest nou assessorament, des del Consell d'Associacions de Barcelona (CAB) es proposa una xerrada sobre la prevenció de riscos laborals en les associacions, a càrrec de Sepra.

Targetó promocional

La sessió és gratuïta. Per assistir-hi només cal formalitzar la inscripció a través d'aquest formulari.

Ves al contingut