Necessiteu un espai per realitzar activitats, reunions o l’assemblea de l’associació? TJ us n’ofereix!

 2015-12-10

Torre Jussana és la casa de les associacions de Barcelona. Un equipament situat en un indret singular del districte d’Horta-Guinardó i amb espais ideals per a la realització de reunions, activitats, assembles, etc, que se cedeixen gratuïtament a les entitats de tota la ciutat. Us recordem les prestacions dels estatges del centre i com sol·licitar-ne la cessió per a reunions o activitats concretes.

 

Espais interiors i exteriors per a diferents tipus d’activitats

L’edifici disposa de diverses sales interiors de diferents tamanys i capacitats. Entre elles 3 sales de reunions amb capacitats d’entre 6 i 15 persones i un espai polivalent amb una capacitat màxima de 120 persones que es pot convertir en 2 sales petites per a 35 persones o 4 amb capacitat per a 16 persones.  

Com a complement també es pot sol·licitar gratuïtament la cessió de material de diferent tipus com ordinadors portàtils, projector, pantalla de projecció, pissarra, paperògraf, Wifi i internet per cable. El centre també disposa d’una zona de cafeteria amb màquines de cafè i begudes.

Si sou una associació que busca un espai a l’aire lliure, el recinte de Torre Jussana disposa d’un pati exterior amb una superfície de 300 metres quadrats i amb una capacitat màxima per a 300 persones.

D’altra banda, tot l’espai està adaptat a les necessitats de les persones amb mobilitat reduïda. Disposem d'aparcaments reservats per a vehicles adaptats, d’una rampa que permet superar el desnivell existent entre l'accés de l'avinguda Cardenal Vidal i Barraquer i l'entrada a l'edifici i d’un ascensor que connecta les tres plantes de l'equipament.

Consulteu totes les característiques dels espais del centre.

També hi ha la possibilitat de sol·licitar la cessió temporal d'algun dels despatxos de la planta baixa del centre. Per sol·licitar-ho cal enviar un correu electrònic a tjussana@bcn.cat.

 

Un entorn privilegiat i ben comunicat

Torre Jussana està situada a l’Avinguda Cardenal Vidal i Barraquer, número 30, en ple barri de La Clota, al Districte d’Horta-Guinardó. Un entorn que es caracteritza per la tranquil·litat i els espais oberts i amb vistes a la ciutat i que, al mateix temps, gaudeix dels avantatges d’una molt bona comunicació en transport públic.

El centre es troba a mig camí entre les estacions d’Horta (L5) i Montbau (L3) i, per tant, s’hi pot accedir a través d’ambdues línies de metro. També  es pot arribar a l'equipament utilitzant diverses línies d'autoús (V21, 45, 102, 39, 185…). Les persones que hgin d'accedir accedeixen a Torre Jussana en vehicle privat trobaran moltes facilitats per trobar aparcament en les immediacions del recinte i tindran un accés ràpid a la sortida 4 de la Ronda de Dalt. També es disposa de pàrquing de bicicletes.

 

Com sol·licitar un espai?

Per demanar la cessió d’algun dels espais del centre espai només cal omplir el formulari de sol·licitud i enviar-lo per correu electrònic a tjussana@bcn.cat.

Segons el Reglament de règim intern podran fer ús dels espais de Torre Jussana les entitats de la ciutat inscrites en el Fitxer General d’Entitats Ciutadanes de l’Ajuntament de Barcelona, que la seva activitat no contradigui la filosofia del conveni signat entre l’Ajuntament de Barcelona i el Consell de les Associacions de Barcelona (CAB), i que les seves activitats siguin compatibles amb la programació de l’equipament. En darrer terme la direcció de l'equipament o el Consell de Centre seran les que valoraran les sol·licituds i les excepcionalitats.    

Skip to content