Necessiteu suport en comunicació i organització? Aquest programa us pot interessar

 2017-05-18

Barcelona Activa i el Comissionat d’Economia Social i Solidària de l'Ajuntament de Barcelona han posat en marxa la segona edició del Projecte de suport en comunicació i organització a projectes socioeconòmics d’economia social i solidària. Aquest programa pretén enfortir entitats de l’àmbit de l’economia social i solidària. S'hi poden acollir associacions, fundacions, cooperatives, empreses d’inserció, societats laborals, etc.

Concretament, la iniciativa està dirigida a entitats legalment constituïdes que realitzin pràctiques econòmiques transformadores centrades en prioritzar la cobertura de les necessitats de les persones i que també incorporin la perspectiva de gènere i la cura del seu impacte en l’entorn.

 

Quin suport s’ofereix?

El programa pretén enfortir entre 18 i 20 projectes socioeconòmics en temàtiques relacionades amb la comunicació, la gestió, la definició estratègica i la participació, a través de 9 persones contractades per Barcelona Activa que realitzaran suport i acompanyament. Cadascun dels projectes disposarà de 15 hores a la setmana d'aquest suport durant, aproximadament, 5 mesos.

Per optar a aquest suport les entitats han de poder oferir un espai físic de treball a la persona col·laboradora, assignar-li un projecte amb unes tasques i accions definides i tenir una persona de referència amb qui treballar de manera coordinada, elaborar conjuntament el Pla de Treball i fer seguiment i retorn de la feina desenvolupada.

Més informació sobre el suport que s’ofereix i els requisits per optar al programa

 

Com sol·licitar-ho?

Per poder optar a aquest suport cal omplir aquesta fitxa amb les dades requerides per valorar la participació de l’entitat en el programa. Un cop complimentada, la fitxa s’ha d’enviar per correu electrònic a mariajesus.escolano@barcelonactiva.cat, abans del proper 29 de maig.

Skip to content