Molt orgulloses del Quèdequè! Ha sigut finalista dels Premis de Comunicació Local 2022.

 2022-06-02

El dimecres 1 de juny, es va celebrar l’entrega dels Premis de Comunicació Local 2022 al MAC de Granollers. El Quèdequè va ser finalista en la categoria de mitjà de comunicació digital.

El Quèdequè és un dels projectes que coordinem des de Torre Jussana i, conjuntament amb la Festa de l’Associa’t, té l’objectiu de visibilitzar la tasca que desenvolupen les associacions i els col·lectius sense ànim de lucre de la ciutat. És una agenda autogestionada per les mateixes entitats de la ciutat on publiquen les activitats destinades a la ciutadania, per així donar-se a conèixer.

Ara tenim l’objectiu de posicionar-la com a una agenda de referència a la ciutat i, actualment, ens trobem en una etapa de cercar aliances i finançament. Una etapa d’anar assentant l’eina en el sector i de difondre-la entre la ciutadania.

Amb només tres mesos de vida, el Quèdequè ha sigut un dels tres finalistes dels premis de Comunicació Local 2022 (en la categoria de mitjà digital). Aquest fet ens dona força per continuar avançant i ens fa veure que, en el món de la comunicació local, es valora l’esforç que fan les entitats per gestionar aquesta eina i visibilitzar les seves activitats.

Gràcies a totes les que ens heu fet finalistes!


L’èxit del Quèdequè serà col·lectiu o no serà!
Sou una entitat? Ja us heu donat d’alta? Si no ho heu fet, aquí teniu l’enllaç per registrar-vos i l’enllaç a una petitat guia que us ajudarà en els primers passos.


I com sempre, seguiu atentes a la nostra web tjussana.cat, a les nostres xarxes (Facebook, Twitter i Instagram) i al TJExpress, el butlletí electrònic del centre (subscriviu-vos-hi!) des d’on us anirem informant de totes les novetats que us puguin interessar.

Skip to content