Més de 1000 entitats ja han respost l’enquesta de #ElPanoràmic. I vosaltres?

 2016-10-27

El passat 23 de setembre es va obrir un nou període de treball de camp de #ElPanoràmic, la macro-enquesta del sector no lucratiu que, en aquesta tercera edició, està oberta a totes les organitzacions catalanes. L’estudi contempla, també, informes a nivell local, entre els quals per a la ciutat de Barcelona i cadascun dels seus districtes.

A mitjans de novembre ja han respost el qüestionari més de 1000 entitats. Encara està oberta la fase de recollida de dades. És clau que les organitzacions responguin el questionari per tal que els resultats que se n’extreguin reflecteixin la realitat actual del sector de la manera més fidedigna possible.

Més info i accés al qüestionari a www.elpanoramic.org

 

Per què és important respondre el qüestionari?

  • Per què els informes que en resultin serviran per desenvolupar polítiques de suport i enfortiment del sector més adaptades a les seves necessitats reals.
  • Per millorar la transparència de les entitats sense ànim de lucre i donar visibilitat a les organitzacions en el seu territori i/o àmbit.
  • Per poder explicar millor l’impacte real de les associacions.
  • Per generar una base de dades col·laborativa, oberta i accessible per a tothom.

Per aquests motius, des de Torre Jussana ens sumem a la crida per tal que totes les associacions de la ciutat a responguin l’enquesta. Les dades que se n’obtinguin ens seran útils per continuar adaptant els serveis del centre a les necessitats de les associacions de la ciutat.      

#ElPanoràmic és un projecte promogut conjuntament pel Consell d’Associacions de Barcelona, l’Observatori del Tercer Sector, la Fundació Ferrer i Guàrdia, la Fundació Pere Tarrés i l’Obra Social La Caixa, amb el Suport de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i d’altres ens locals.

Skip to content