Les treballadores de Torre Jussana es neguen a fer la innocentada de cada any

 2017-12-28

En motiu del dia dels innocents, els i les treballadores de Torre Jussana han decidit en assemblea negar-se a realitzar la ja tradicional notícia falsa que des de l’equipament s’elabora anualment durant aquesta jornada.

Després d’un debat intens, l'equip de treballadores ha consensuat un comunicat en el qual s’ofereixen arguments de pes com “ni ji-ji, ni ja-ja” o que, literalment, “per innocentada, la que tengo aquí colgada” (en referència a les llufes que molts d’ells i elles han rebut abans d’arribar al centre). En un altre fragment del manifest l’equip arriba a afirmar que “ja vale amb les innocentadetes dels nassos”. Tot i això en la reunió ha regnat el bon ambient i la concòrdia en tot moment.

En el comunicat l’equip de professionals acaba, però, acceptant que “les innocentades fetes en els darrers anys tenien molta gràcia” i accepten una solució de consens en la que s’acorda realitzar una “metainnocentada”, indicant que enguany no hi haurà innocentada. A hores d’ara és possible que aquesta decisió ja s’hagi tirat endavant.

Podeu consultar la versió completa del manifest dels treballadors de TJ en aquest enllaç.

Skip to content