Les imatges del Carnaval BCN 2015: Més d’una trentena de rues gràcies a les associacions

 2015-02-16

Un any més les associacions, els grups informals i la ciutadania han tingut un protagonisme destacat en els diferents actes organitzats en el marc del Carnaval de Barcelona. La festa va començar el dijous dia 12 amb l'Arribo del Rei Carnestoltes i es va cloure el passat dia 16 amb l'Enterro de la sardina. Aquest darrer acte es va celebrar al Parc de la Ciutadella amb la participació de 700 escolars i l'actuació de les Big Band de l'Escola de la Concepció.

El gruix dels actes de Carnaval es van realitzar durant el cap de setmana. Cal destacar les més de trenta rues que es van realitzar en diversos barris de la ciutat. Cada any són possibles gràcies a les moltes hores que hi dediquen les associacions de cada territori. L'objectiu sempre és el mateix: aconseguir que, tant les persones que formen part d'aquestes entitats com la resta de la ciutadania, puguin gaudir d'aquet moment de color, creativitat, ironia i diversió que és el Carnaval.

El diumenge a la tarda el Rei Carnestoltes va fer la cercavila pels carrers de la Ribera acompanyat d'un seguici format per més de 40 entitats provinents de les set vil·les històriques de la ciutat.

Toca, doncs, agrair una vegada més a totes les entitats la seva col·laboració en el foment de l'associacionisme, la participació, el civisme, la convivència , la tradició i la cultura a la ciutat.

Recupereu les millors imatges del Carnaval 2015 a Barcelona

Skip to content