Les Corts, proper destí del #GR_Associacions

 2016-01-27

Aquest 2016 continuem amb el #GR_Associacions, el projecte de rutes a peu per conèixer associacions dels diferents barris de Barcelona, organitzat per Torre Jussana amb la col·laboració de les federacions, coordinadores i plataformes associatives de cada territori i obert a la participació de tota la ciutadania. Serà el proper dissabte 20 de febrer, al barri de les Corts, coordinat per la Plataforma infantil i juvenil de les Corts.

Les rutes del #GR_Associacions són gratuïtes. És imprescindible formalitzar la inscripció.

Consulteu tota la informació sobre la ruta i les entitats i projectes que es visitaran i accediu al formulari d'inscripció.

 

Quins projectes es visitaran?

Aquest nou #GR_Associacions  pel barri de les Corts, vol ser una mostra de la seva rica i variada vida associativa. Iniciarem el recorregut a les 10 h al Centre Cívic Trias i Peitx per conèixer el Banc Solidari de Serveis Gratuïts. D’aquí caminarem per carrers i places fins arribar a L’Associació Taller Ocupacional Aridana, una entitat de barri que treballa en l’àmbit social. Seguirem cap al Centre Cívic Tomasa Cuevas per descobrir la Plataforma d’Entitats Infantil i Juvenil de Les Corts i l’Associació de Companyies de Teatre de l’Auditòri de Les Corts. Posteriorment, ens dirigirem fins a una entitat centenària, la Societat Coral l’Espiga de Les Corts i acabarem l’itinerari a l’Ateneu Popular de Les Corts amb un pica-pica per a totes les persones participants.

 

Rutes associatives de dissabte al matí

Amb el #GR_Associacions oferim la possibilitat de conèixer en primera persona i a peu de carrer l’activitat de les entitats de la ciutat. Cada mes proposem una ruta de dissabte al matí per un barri diferent de Barcelona per conèixer el funcionament, els projectes i les activitats de diferents organitzacions del territori. Les visites es complementen amb l’explicació del paper transformador que l’associacionisme representa pel barri, i quin és l’impacte de les seves activitats.

És, doncs, un projecte interessant per a la ciutadania dels barris on es realitzen els itineraris ja que permet descobrir què els ofereixen les entitats que tenen a prop. Però també pot resultar molt profitós per a persones ja associades o d’altres indrets de Barcelona, ja que els permet conèixer d'altres projectes associatius que es duen a terme a la ciutat. Per aquests motius, convidem a tota la ciutadania a participar-hi. Per a qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb Torre Jussana (932 564 118, tjussana@bcn.cat)

 

Skip to content