L’Ajuntament recupera el servei de vaixella reutilitzable. Conegueu com sol·licitar-la!

 2019-10-10

L’Ajuntament de Barcelona torna a posar a disposició de les entitats de la ciutat un servei de préstec gratuït d'una vaixella reutilitzable que podeu fer servir per a actes, festes o celebracions populars. 

És una bona opció per evitar comprar, usar i llençar una vaixella de plàstic cada vegada que s’organitza un esdeveniment. D'aquesta manera feu una gestió més sostenible de les vostres activitats.

La vaixella reutilitzable és per a un màxim de 600 comensals i inclou diferents tipus de plats, tasses, coberts, safates, etc., que les entitats poden sol·licitar gratuïtament segons les seves necessitats.

 

Com sol·licitar la vaixella reutilitzable?

Per sol·licitar la vaixella reutilitzable, les organitzacions interessades han d’adreçar-se a una de les entitats encarregades de la gestió del servei. Aquestes s’ocupen de preparar i rebre les comandes de cada entitat, així com del servei professional de neteja. La recollida de la vaixella també es realitza a l'entitat on hagueu fet la reserva.

Per efectuar una reserva s’haurà d’omplir el formulari de reserva de la vaixella, on s’indicaran el nombre de peces sol·licitades per l‘acte, festa o celebració popular. Trobareu més informació sobre el servei de préstec en aquest document.

Aquest servei té l’objectiu de reduir la generació de residus municipals, fomentar la reutilització dels recursos i matèries primeres, així com incrementar la qualitat de la recollida selectiva, la prevenció i la recuperació d’objectes i materials als quals se’ls pot donar una segona vida.

 

On sol·licitar la vaixella reutilitzable

Cal fer arribar el formulari de reserva enviant-lo per correu electrònic o presencialment a una de les dues entitats que gestionen el servei:

FEMAREC
Districte de Sant Andreu.
c/ Torrent de l’Estadella 46. 08030 Barcelona.
Tel. 93 303 65 00
vaixella@femarec.cat

ALCIL (Associació Les Corts per la Inserció Laboral)
Districte de Les Corts.
c/ Galileu 333, baixos. 08029 Barcelona.
Tel. 93 445 44 90
vaixella@alcil.es

Cal tenir en compte que haureu d’anar a recollir la vaixella a l’entitat on hagueu fet la reserva.

Ves al contingut