L’Acord per a una Barcelona Inclusiva amb la Marató per la Pobresa: el 24 de maig fem visible la Barcelona Social!

 1995-01-01

L’Acord per a una Barcelona Inclusiva amb la Marató per la Pobresa: el 24 de maig fem visible la Barcelona Social!

El proper dijous 24 de maig l’Acord organitza l’Àgora ciutadana de la Barcelona Social i un acte participatiu al carrer per fer visible el treball que es desenvolupa a la ciutat per fer front a la pobresa i contribuir a la Marató per la pobresa.

Uns actes que, d’una banda, volen reconèixer el conjunt de persones i entitats que treballen per la Barcelona Social; i, de l’altra, sensibilitzar i fer visible la important tasca que realitzen les persones voluntàries vers la inclusió social a la ciutat.

La primera de les activitat previstes, que tindrà lloc a la seu de Sant Joan de Déu Serveis Socials (C/ Creu dels Molers 21) a partir de les 17 hores i fins a les 18:30 hores, és l’Àgora ciutadana de la Barcelona Social, presentada per la periodista dels Matins a TV3, Ariadna Oltra. Hi podeu participar totes aquelles persones voluntàries de l’àmbit social.

Si voleu assistir l’Àgora ciutadana de la Barcelona Social, empleneu el següent Formulari.

Programa d’activitats

L’acte públic ciutadà tindrà lloc als Jardins de les Tres Xemeneies del Poble Sec de 17 a 20 hores. Durant tota la tarda podreu participar en un gran nombre d’activitats i dinàmiques obertes amb la voluntat de convidar a la ciutat a sumar esforços per lluitar contra l’exclusió.

Per a més informació podeu contactar amb la Secretaria tècnica al correu electrònic acordciutada@bcn.cat o al telèfon 93.413.27.31

Skip to content