La UOC presenta un recull d’eines per a les entitats que vulguin transformar-se digitalment

 2021-05-18

Una de les necessitats que més s’han evidenciat arran de la crisi derivada de la COVID-19 —i que recollíem en la 2a enquesta sobre l'impacte de la COVID-19 en les entitats de Barcelona— ha estat la digitalització de les entitats.

Per tal de donar resposta a aquest repte, la UOC ha creat el Toolkit UOC per a la transformació digital d’entitats socials, un recull de recursos per a les organitzacions que volen aprofitar l'oportunitat que ofereix el context actual fer el salt a la transformació digital i incorporar les TIC en el seu funcionament.

A través de guies, fitxes i bones pràctiques, el Toolkit reuneix diferents pautes, estratègies i exemples inspiradors perquè cada entitat, des del seu context i necessitats, pugui transformar-se digitalment. Alhora, pretén ser un espai obert, de cocreació i millora contínua. Un espai d’intercanvi entre entitats i la UOC en aquest procés de transformació digital.

Per a més informació sobre aquest recurs, podeu consultar aquesta notícia elaborada per la UOC. També us recomanem el vídeo de l’acte "De la digitalització d'emergència a la transformació digital del Tercer Sector", una taula rodona realitzada recentment per parlar dels reptes de la transformació digital de les entitats socials en temps de pandèmia i en la qual es va presentar el Toolkit.

Ves al contingut