La innovació social a debat en dues jornades d’interès per entitats

 2018-03-07

La innovació és un element que pot ajudar a les associacions a millorar la seva tasca. En aquesta notícia us informem de dues jornades en les quals la innovació en serà l’element central, que considerem que poden ser d’interès per associacions. Són les següents:

Jornada: 'La col·laboració entre entitats i empreses com a eix d’innovació per a la sostenibilitat i l’economia circular'

Organitzen: ESADE, ECOEMBES, Fundació Banc de Recursos

Data: 13 de març

Hora: de les 9:30 h a les 14 h

Lloc: ESADE Fòrum, Av. Pedralbes, 60-62 de Barcelona

Jornada de difusió, debat i reflexió conjunta sobre la col·laboració entre entitats i empreses, la innovació sostenible i l’economia circular. S’hi presentaran diversos casos d’èxit a través dels quals s’han assolit nous models de negoci, productes, serveis o processos que tenen com a eix la innovació sostenible i l’economia circular.

Més info, programa i inscripcions  


11a Jornada Anual de l’Institut d’Innovació Social d’ESADE – La innovació social per impulsar els Objectius de Desenvolupament Sostenible: Un enfocament sobre la reproductibilitat i l'escalabilitat

Organitza: Institut d’Innovació Social d’ESADE

Data: 17 d’abril

Hora: de les 8:30 h a les 16:45 h

Lloc: ESADE Fòrum, Av. Pedralbes, 60-62 de Barcelona

Jornada dirigida a totes aquelles persones que treballen per millorar la societat a través de la innovació social. Entre elles les que formen part de la base social de les organitzacions del tercer sector. Serà un punt de trobada amb diferents grups d’interès: entitats, empreses, emprenedors socials, administració pública i sector acadèmic, per reflexionar i debatre conjuntament sobre la innovació social, la responsabilitat social empresarial, l’emprenedoria social i el sector no lucratiu. Hi participaran reconeguts ponents d’àmbit nacional i internacional i s’hi fomentarà la generació de possibles sinergies i aliances entre les diferents organitzacions, a través de diferents tallers.

Més info, programa i inscripcions

Ves al contingut