La InnoBAdora+ busca noves entitats per acollir-les a ca n’andalet

 2023-06-16

InnoBA Ca n’Andalet és la seu de la InnoBAdora+ (la comunitat d’incubació que impulsa Barcelona Activa per a iniciatives socioeconòmiques de l’Economia Social i Solidària). El mes de maig va estrenar equipament al districte d’Horta-Guinardó. I va aprofitar aquest canvi per actualitzar-se i adaptar-se a les noves realitats i necessitats de treball de les entitats de l’ESS.

Ara, InnoBAdora+ obre una crida a entitats de l’ESS que es vulguin sumar a la seva comunitat. I com a organització, podeu fer-ho allotjant-vos i fent ús de les oficines i els seus serveis o implicant-vos amb la comunitat, presencial i virtualment, participant en espais d’intercanvi i sinèrgies o reservant esporàdicament llocs de treball.

El servei d’allotjament per treballar a InnoBA de manera estable i en despatxos compartits, pot fer-se mitjançant dues modalitats:

  • la fixa: amb llocs de treball únicament per a aquella organització.
  • la flexible: amb llocs de treball compartits que s’han de reservar prèviament.

Aquest contracte d’allotjament inclou accés preferent a les sales de reunió i a les aules on es duen a terme les activitats; acompanyament integral amb formacions, assessoraments personalitzats i reunions amb les altres organitzacions allotjades. També s’ofereix perfils d’usuaris en comptes d’eines digitals de treball com Miro, Zoom o l’oficina Commons Cloud.

Una altra de les opcions que ofereixen és poder utilitzar alguns serveis presencials i virtuals sense necessitat d’estar allotjat a Ca n’Andalet: ús puntual de llocs de treball amb reserva prèvia i suport per al creixement empresarial amb el Servei d’Assessorament en ESS (SAESS).

La comunitat InnoBA es construeix a partir de la connexió entre les organitzacions membres a través dels canals de comunicació, d’espais d’intercanvi i activitats organitzades a partir de les necessitats i demandes que han comunicat les diferents organitzacions. A més, l’espai acull activitats i recursos per apropar l’Economia Social i Solidària a la ciutadania (com els Dies InnoBA, programes per a empreses i entitats) i càpsules formatives de curta durada. 

Si teniu qualsevol dubte, podeu apuntar-vos a alguna de les sessions informatives organitzades, consultar el web o escriure un correu a lainnobadora@barcelonactiva.cat.


Voleu estar al dia de totes les novetats del sector? Seguiu-nos a les nostres xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram), subscriviu-vos al butlletí electrònic TJExpress o estigueu atentes a la nostra web.

Skip to content