LA FORMACIÓ QUE FA CRÉIXER L’ASSOCIACIONISME! OBERTA LA INSCRIPCIÓ A LA NOVA #TJFORMACIÓ DE PRIMAVERA

 2023-03-30

Ara que la primavera ha començat a omplir de vida els carrers i que les flors ens dibuixen nous somriures, ha arribat el moment de carregar les piles del coneixement amb la proposta formativa gratuïta per a les associacions i col·lectius no lucratius de Barcelona.

La nova #TJFormació de primavera de Torre Jussana ja és aquí, amb cursos i tallers que us facilitaran les eines i els recursos necessaris per a la millora del funcionament i de la gestió diària de les vostres associacions.

Nosaltres posem la llavor del coneixement perquè vosaltres feu créixer els millors projectes de futur!

Voleu consultar el programa complet amb els cursos disponibles?
Feu clic al següent botó per a realitzar la vostra inscripció:

Quines novetats presenta aquesta edició?

Encaix entre els equips tècnics i voluntaris. Impulsem la participació! 
Aconseguir una bona dinàmica de treball i coordinació entre voluntàries i treballadores enforteix els projectes associatius. La convivència d’aquests dos perfils sovint no és senzilla. En aquesta càpsula formativa, us en donarem les claus per trobar-hi l’encaix i treure’n profit.

Cuidem la salut mental i el benestar emocional a les associacions
Com podem acompanyar a persones de l’entitat en el seu benestar emocional? En aquesta formació, organitzada en col·laboració amb Salut Mental Catalunya, parlarem de salut mental i de com combatre i generar entorns lliures d’aquest estigma a través de les experiències de les persones participants.

Introducció a l’avaluació d’impacte: una oportunitat de millora!
Com podem avaluar l’impacte que té el projecte que desenvolupem? A través d’aquest curs compartirem amb vosaltres estratègies que us ajudaran a convertir l’avaluació en una eina de millora contínua amb múltiples enfocaments i utilitats.

Fons europeus: Erasmus+ i altres oportunitats
Coneixeu quines opcions de finançament hi ha en l’àmbit europeu i com participar-hi? Sabíeu que Erasmus+ pot ser un fons interessant per a entitats? En aquesta formació us explicarem com captar fons europeus d’una manera simple i pràctica, posant al vostre abast una sèrie d’eines i recursos per identificar les oportunitats de finançament més rellevants.

QUÈ MÉS TROBAREU EN AQUESTA #TJFORMACIÓ DE PRIMAVERA?

Eines per millorar la transparència de les associacions
En aquesta formació us explicarem què suposa ser una entitat transparent, quines obligacions implica i descobrireu diversos recursos i recomanacions per promoure i posar en pràctica aquesta cultura de transparència a la gestió de la vostra organització.

Comptabilitat I: eines i conceptes bàsics per a les associacions.
En aquesta formació us oferirem les eines bàsiques per a la previsió, el seguiment, l’avaluació i l’anàlisi dels recursos econòmics de l’entitat. Que no se us escapi res de la gestió econòmica de la vostra associació!

Fiscalitat sota control: obligacions a les entitats
Sabeu quines obligacions fiscals teniu com a associació o quines implicacions suposen els impostos a la vostra entitat? En aquesta formació, organitzada conjuntament amb el CRAJ, respondrem a aquests i altres dubtes sobre fiscalitat.

Obrim les portes de l’entitat a les persones joves
Voleu fomentar la participació de joves a la vostra entitat? Sabeu com fer-ho? En aquesta formació, organitzada en el context de l’Escola Veïnal de la FAVB, us proposem una revisió integral de l’entitat per tal de repensar aquells discursos i pràctiques que exclouen les persones joves a participar-hi.

Incorporem la perspectiva de gènere a l’entitat: eines i estratègies
En aquest curs, en el marc de  Pla de Barris, descobrireu eines i estratègies per incorporar la perspectiva de gènere a la vostra associació, tant pel que fa al funcionament de la mateixa entitat com en els projectes i activitats que realitzeu.

La justícia global: un repte per a les entitats
Voleu treballar per a la justícia global, però no sabeu per on començar? En aquest curs, organitzat conjuntament amb Lafede.cat, coneixereu com fer-ho des d’una entitat de pau, drets humans i desenvolupament, com des de qualsevol altra associació o grup informal.

Comunicació II: com elaborar el pla de comunicació de l’associació?
Una bona estratègia comunicativa és imprescindible per a qualsevol associació. En aquesta formació treballareu els aspectes bàsics que cal tenir en compte i com incorporar-los al Pla de Comunicació de l’entitat.

Estratègia i planificació de les xarxes socials
En aquesta formació compartirem amb vosaltres els elements claus a tenir en compte a l’hora de definir la identitat de l’associació i com dissenyar l’estratègia de comunicació per a les xarxes socials de l’entitat.

Veniu, participeu, compartiu…
La formació que fa créixer l’associacionisme és plena d’oportunitats!
Inscriviu-vos!


Tota la informació i inscripcions les trobareu en aquest enllaç.


I com sempre, seguiu atentes a la nostra web tjussana.cat, a les nostres xarxes (Facebook, Twitter i Instagram) i al TJExpress, el butlletí electrònic del centre (subscriviu-vos-hi!) des d’on us anirem informant de totes les novetats que us puguin interessar.

Skip to content