La Festa de l’Associa’t i el Quèdequè uneixen forces

 2024-05-31

A partir d’ara, tota l’actualitat de la festa de la Barcelona que es mou la podreu seguir a través dels altaveus del Quèdequè (Instagram, Twitter, Telegram i newsletter) i dels canals habituals de Torre Jussana (Facebook, Twitter, Instagram i butlletí).

PER QUÈ INTEGREM MÉS EL QUÈDEQUÈ AMB LA FESTA?

  • Perquè guanyareu visibilitat dins del sector: més de 500 entitats de la ciutat de Barcelona publiquen diàriament les seves propostes d’activitats a la nostra agenda. 
  • Perquè formareu part d’un mitjà digital amb més de 2.000 activitats publicades durant el darrer any, activa i dinàmica.
  • Perquè les vostres activitats arribaran a molta més gent: el Quèdequè acumula milers de visites al seu web, a les seves xarxes socials (Instagram, Twitter), al canal de Telegram i cada setmana reben la nostra newsletter un miler de persones.

ENCARA NO CONEIXEU EL QUÈDEQUÈ?

És l’agenda web del teixit associatiu i comunitari de Barcelona. És una eina autogestionada i col·laborativa que fomenta la participació ciutadana en les activitats que organitzeu cada dia centenars d’entitats de la ciutat.

ENCARA NO EN FORMEU PART?

Consulteu aquesta breu guia visual que hem preparat per ajudar-vos en tot el procés d’alta i connectar-vos a la vida associativa de Barcelona durant tot l’any.

El perfil a xarxes de @AssociatBCN deixarà de publicar les novetats. el hashtag #AssociatBCN us servirà per mantenir-vos informades!


Voleu estar al dia de les últimes novetats de la Festa de l’Associa’t 2024? A partir d’ara, tota l’actualitat de la festa de la Barcelona que es mou la podreu seguir a través dels altaveus del Quèdequè (Instagram, Twitter, Telegram i newsletter) i dels canals habituals de Torre Jussana (Facebook, Twitter, Instagram i butlletí).

Skip to content