LA FESTA DE L’ASSOCIA’T 2023 AGAFA FORMA. DESCOBRIU LES NOVETATS!

 2023-05-11

Feia dies que esperàvem poder donar-vos aquesta notícia i per fi ha arribat el moment: la festa de la Barcelona que es mou ja és aquí! Amb energies renovades i novetats que convertiran aquesta edició de la Festa de l’Associa’t, impulsada per la Direcció de Serveis d’Acció Comunitària de l’Ajuntament de Barcelona, i amb la coordinació de Torre Jussana, en la gran festa de l’associacionisme de la nostra ciutat durant les festes de la Mercè (23, 24 i 25 de setembre).

QUINES NOVETATS INCORPORA AQUESTA EDICIÓ?

Aquest 2023, hem fet un pas endavant en la nostra aliança amb l’ICUB, fent que la Festa de l’Associa’t s’integri més en les Festes de la Mercè, tant pel que fa a la programació com en les ubicacions. Així, disposarem de tres espais neuràlgics de la festa Major de la ciutat: parc de la Ciutadella, Avinguda de la Catedral i Ràdio Rambles, amb l’emissió en directe de Ràdio Associa’t, un projecte coproduït amb la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona i diferents emissores associatives de la ciutat que dóna veu a les entitats que participen en la Festa.

La nova localització del parc de la Ciutadella és una important novetat que potenciarà la visibilitat i reconeixement de la tasca de les entitats participants però, a la vegada, condicionarà les tipologies d’activitats que s’hi podran realitzar. És per això que es concentraran les propostes escèniques de gran format el Dilluns 25 matí a l’escenari de la Catedral, i al parc de la Ciutadella s’hi organitzaran activitats més lúdiques i participatives que permetran apropar, més encara, la ciutadania als projectes i activitats de les entitats. 

Entre el 25 de maig i el 16 de juny ens podreu fer arribar les vostres propostes per a participar a la Festa de l’Associa’t 2023 a través dels formularis que us facilitarem en breu. També, com a novetat, us volem explicar que estem preparant una càpsula formativa on us ajudarem a fer més lúdiques i engrescadores les vostres propostes, fet que us permetrà explicar millor la vostra tasca, valors i missió amb una “posada en escena” més participativa i dinàmica.

QUIN ÉS EL SEGÜENT PAS

Per tal d’explicar l’edició d’enguany i facilitar la vostra participació en la Festa de l’Associa’t 2023, organitzarem una trobada en línia el 25 de maig, a les 18:00 h, on compartirem amb totes vosaltres els detalls d’aquesta Festa i els canals oficials perquè ens feu arribar totes les vostres propostes d’activitats. 

Per a poder assistir-hi, inscriviu-vos a través d’aquest formulari. El mateix dia 25 al matí rebreu l’enllaç de la videoconferència.

(Si teniu algun problema amb el formulari d’inscripció, podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic (associat@associat.barcelona) o trucant al 932 564 118.)


Seguiu atentes als nostres canals de comunicació (la web de tjussana.cat i les nostres xarxes –Facebook, Twitter i Instagram-, així com el TJexpress), us anirem informant dels següents passos a seguir!

Skip to content