La festa de la Barcelona que es mou ja és aquí: consulteu tota la programació

 2022-09-29

Des de la Sagrera fins a la Marina, passant pel Guinardó, les RamblesSant Martí i la Catedral. Sis espais acolliran la Festa de l’Associa’t, organitzada, aquest any, per Torre JussanaAquí en pots consultar tota la programació.

La festa donarà el tret de sortida el dissabte 24 de setembre. Des de les 11 del matí estarem al Casal de Barri Torre de La Sagrera i al Casal d’Entitats Mas Guinardó. A més, gaudirem de tot un dia de programació de Ràdio Associa’t en directe des de l’estudi de Ràdio Rambles i el Mas Guinardó, que podreu seguir des de la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona.

⇒ Podeu consultar tota la programació d’aquest dia a l’agenda QuèdeQuè.

Als dos casals tindran lloc activitats per a totes les edats que acabarà a les 8 del vespre. Activitats com un bingo musical, tallers de dansa, poesia, lectura i escriptura, activitats en família i per a joves, contacontes i jocs. I la gent gran podrà gaudir de cantades d’havaneres i cançó tradicional.

El diumenge la Festa de l’Associa’t es trasllada a la Sala Pepita Casanellas, al barri de la Marina. En aquest equipament assistirem a una mostra de danses diverses, des de les més clàssiques fins a les danses hawaiana, peruana o boliviana. També tindrem un espai amb programació familiar on podrem observar el sol amb telescopi, assistir a un espectacle de màgia o pintar-nos la cara. Des de la Marina, també reivindicarem una ciutat més inclusiva. Ens posarem a la pell de les persones amb diversitat funcional amb un recorregut en cadira de rodes i bastó i amb un taller de braille i olors.  En total, més de quinze activitats relacionades amb  l’art, la cultura, la inclusió social i la música per a tots els gustos. Diumenge continuarà la programació de Ràdio Associa’t des de l’estudi de Ràdio Rambles situat davant del Palau de la Virreina.

⇒ Podeu consultar tota la programació d’aquest dia a l’agenda QuèdeQuè.

La Festa de l’Associa’t tancarà el dilluns 26 al matí amb un conjunt d’actes a l’Avinguda de la Catedral, en col·laboració amb l’ICUB. i a l’Auditori Sant Martí. Amb una orquestra simfònica, concerts multiculturals, jocs familiars i l’Associa’t més reivindicatiu donarem per finalitzada una nova edició del festival de l’associacionisme de la ciutat.

⇒ Podeu consultar tota la programació d’aquest dia a l’agenda QuèdeQuè.

Ja sabeu que també podeu consultar tota la programació detallada a la pàgina web de la Mercè i al Quèdequè, l’agenda de les entitats de Barcelona.

No us perdeu la Festa de la Barcelona que es mou!


I com sempre, seguiu atentes a la nostra web tjussana.cat, a les nostres xarxes (Facebook, Twitter i Instagram) i al TJExpress, el butlletí electrònic del centre (subscriviu-vos-hi!) des d’on us anirem informant de totes les novetats que us puguin interessar.

Skip to content