La 18a edició de l’Escola d’Estiu del Voluntariat obre les seves portes

 2017-06-29

Un estiu més, arriba l’Escola d’Estiu del Voluntariat (EEV), un projecte formatiu de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat de Catalunya, dirigit a persones voluntàries de les entitats, coordinadors/es de voluntariat, equips tècnics i membres dels equips directius (juntes). Enguany, se’n celebra la 18a edició, amb 36 cursos i més de 1.440 places en total. Les formacions ja han començat i es realitzaran durant la primera quinzena de juliol i del 13 al 21 de setembre.

L'objectiu de l'Escola d'Estiu del Voluntariat és aportar coneixements i competències a aquests col·lectius, per tal d’apoderar a les persones que fan possible la tasca de les associacions i de la resta d’entitats sense ànim de lucre.  

Els cursos es realitzen en diferents ciutats catalanes (Amposta, Barcelona, Girona, Granollers, Lleida, Manresa, Sabadell i Tarragona). El llistat complet de formacions per localitat i l’enllaç als formularis d’inscripció estan disponibles en el següent enllaç:

Programa complet EEV 2017

Amb els cursos de la EEV les persones voluntàries i responsables de les entitats podran afegir al seu currículum la participació en formacions realitzades per escoles del Pla de Formació de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya i d’altres entitats especialitzades del sector associatiu.

Skip to content