Justificacions subvencions Ajuntament de BCN 2017: Us recordem què cal tenir en compte!

 2017-09-14

Des de fa uns mesos ja està disponible la documentació per poder realitzar la justificació de la subvenció per activitats, projectes i serveis de districte i de ciutat per l’any 2017. En aquesta notícia us recordem breument quan cal presentar-la i les principals qüestions a tenir en compte per a la seva presentació.

 

Quan cal presentar la justificació?

Com a màxim dos mesos després de la data en què vam notificar en la sol·licitud que finalitzava la nostra activitat, projecte o servei.

 

On s’ha de presentar?

Tota la documentació cal entregar-la a qualsevol de les Oficines d’Atenció Ciutadana (OAC’s) de Barcelona.

La ubicació i els horaris d’atenció de les OAC’s els podeu consultar aquí.

 

Quina documentació cal entregar?

Els models de la documentació que cal entregar els podeu trobar en la pàgina web de l’Ajuntament de Barcelona, dins de la mateixa convocatòria de subvenció. Concretament, el que cal presentar és:

  • Instància de presentació del compte justificatiu.
  • La memòria d’activitats.
  • La memòria econòmica.

I com a novetat aquest 2017 cal que entregueu també les factures corresponents, com a mínim, a l’import atorgat per l’Ajuntament.

 

En què us podem ajudar des de TJ?

Posem a la vostra disposició una Guia sobre com realitzar la justificació d’aquesta convocatòria. En aquest guia hi trobareu respostes als dubtes més freqüents que sorgeixen en aquest procés.

També ens podeu fer arribar els vostres dubtes a través del correu tjassessoraments@bcn.cat o trucar-nos al 932 564 118.

Skip to content