Juntes, Decidim el 3r Congrés de les Associacions de Barcelona

 2022-12-20

El 28 de novembre es va posar en marxa el 3r Congrés de les Associacions de Barcelona, organitzat i dinamitzat pel Consell d’associacions de Barcelona (CAB). Un espai de trobada i participació que té com a objectiu visibilitzar el moviment associatiu de la ciutat i generar consensos i propostes adreçades a posar en valor la tasca de les entitats com a arquitectes de valors democràtics i de transformació social.

Només hi falteu vosaltres!

Com podeu ser part activa en aquest Congrés? Què heu de fer per compartir i donar visibilitat a les vostres propostes? A través de la plataforma de participació Decidim, de Torre Jussana, podreu participar en el treball dels quatre eixos estratègics en què s’han articulat els diferents debats, conferències i taules rodones del Congrés.

  1. Voluntariat, activisme i militància. Què hem de fer per potenciar el voluntariat a la nostra ciutat? Quines són les seves necessitats? Com podem treballar plegades perquè més gent es faci voluntària, activista o militant? Feu clic en aquest enllaç i compartiu la vostra experiència amb tots nosaltres.
  2. Un associacionisme que impulsa nous valors. Voleu treballar en la proposta de Codi Ètic de les Associacions de Catalunya? Seguiu aquest enllaç i ajudeu a les associacions a créixer i enfortir-se a partir d’uns valors compartits.
  3. Territoris en transformació. Quines eines disposem per a la transformació? Com impulsem l’acció comunitària? Com millorem la gestió comunitària? Ben aviat, obrirem diferents debats i espais de trobada amb l’objectiu de visibilitzar l’acció col·lectiva, transformadora i comunitària que fan les associacions als barris i que ajuden a vertebrar la nostra ciutat. Estigueu atentes!
  4. Finançament de les associacions. Voleu participar en l’estudi sobre la Declaració d’Utilitat Pública (DUP)? Coneixeu estratègies de finançament alternatives? Us agradaria compartir alguna iniciativa per a modificar les bases de la convocatòria general de subvencions i facilitar-ne la gestió i tràmits? Feu clic en aquest enllaç i feu les vostres aportacions.

Us animeu a fer créixer l’associacionisme de Barcelona!

Només des del debat i la reflexió serem capaços d’articular plegades iniciatives que enforteixin i reivindiquin el moviment associatiu com a força per fer una ciutat més justa, humana, sostenible i democràtica.

Sou part indispensable d’aquest 3r Congrés de les Associacions de Barcelona! Participeu-hi!


I com sempre, seguiu atentes a la nostra web tjussana.cat, a les nostres xarxes (Facebook, Twitter i Instagram) i al TJExpress, el butlletí electrònic del centre (subscriviu-vos-hi!) des d’on us anirem informant de totes les novetats que us puguin interessar.

Skip to content