jornades per a garantir l’accés als serveis telemàtics de l’administració pública

 2022-11-14

Us heu trobat alguna vegada amb dificultats per accedir i completar processos amb l’Administració Pública? Quina és l’estratègia a definir per millorar aquesta comunicació i aconseguir que tothom tingui els mateixos drets?
Us presentem dues jornades que reflexionaran sobre com simplificar els processos i garantir l’accés de tota la ciutadania als serveis telemàtics públics:

Jornada “Dificultats d’accessibilitat a l’administració pública”

Julio Ponce, Catedràtic de Dret Administratiu a la Universitat de Barcelona, obrirà la jornada amb una ponència que donarà el tret de sortida a dues taules rodones en què es debatràn i es reflexionarà sobre el paper ha de jugar l’Administració pública i la mirada de les entitats en relació amb les dificultats de l’accés digital dels col·lectius més vulnerables.
Organitza: Consell de Ciutat.
Dia: 22 de novembre
Hora: de 17:00 a 20:00 h
Lloc: Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona (plaça de Sant Jaume, 1)
Us interessa?
Confirmeu la vostra assistència aquí.

Jornada “Dificultats d’accessibilitat a l’administració pública”

Lafede.cat i la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya organitzen una jornada sobre la desburocratització de l’administració i com la simplificació digital pot afavorir la relació entre les institucions i les entitats socials que es volen presentar a les convocatòries de subvencions.
Diferents veus expertes compartiran el seu treball i diferents informes amb propostes de millora per agilitzar processos i introduir la perspectiva de l’ètica de la cura.
Organitza: Lafede.cat i la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya
Dia: 24 de novembre
Hora: de 9.30 a 13 h
Lloc: Auditori de la Universitat Pompeu Fabra Poblenou (Carrer Roc Boronat, 138, Barcelona)


I com sempre, seguiu atentes a la nostra web tjussana.cat, a les nostres xarxes (Facebook, Twitter i Instagram) i al TJExpress, el butlletí electrònic del centre (subscriviu-vos-hi!) des d’on us anirem informant de totes les novetats que us puguin interessar.

Skip to content