Ja heu participat en #elPanoràmic 2015? Darrers dies per fer-ho!

 2015-10-21

Comença la recta final de la fase de treball de camp de #elPanoràmic 2015, la macroenquesta de les organitzacions sense ànim de lucre que té per objectiu principal conèixer i explicar l’impacte que genera el sector en la societat  i contribuir, d’aquesta manera, a l’enfortiment i al creixement de les entitats.

Fins a finals del mes d’octubre les associacions que no hagin respost el qüestionari online encara podran fer-ho.  Per a qualsevol dubte, consulteu les Preguntes Més Freqüents sobre el qüestionari o contacteu amb l’equip de treball a info@panoramicassociacions.cat.

Des de Torre Jussana – Centre de Serveis a les Associacions també animem a totes les entitats de Barcelona a participar-hi! Com més entitats responguin el qüestionari més potencialitat tindrà l’anàlisi que en resulti i més útil serà per a les organitzacions i per als agents externs que vulguin conèixer les característiques i l’estat del sector i que permeti detectar-ne les principals fortaleses i necessitats.

Presentacions al territori

Per tal de fomentar la participació en #ElPanoràmic del màxim nombre d’organitzacions s’estan realitzant presentacions en els diferents districtes, en les quals s’hi exposen les característiques del teixit associatiu del territori i es resolen totes aquelles qüestions que tinguin les entitats sobre l’edició d’enguany.

Consulteu les dates per a les properes presentacions a Nou Barris, L’Eixample, Les Corts, i Horta-Guinardó

El Panoràmic és un projecte impulsat pel Consell d’Associacions de Barcelona i coordinat conjuntament amb l’Observatori del Tercer Sector, la Fundació Ferrer i Guàrdia, la Fundació Pere Tarrés i l’Obra Social de La Caixa.

Skip to content