Ja disponible l’oferta formativa de TJ per al 3r trimestre del 2013

 1995-01-01

Des de Torre Jussana – Centre de Serveis a les Associacions de BCN, oferim a totes les entitats de la ciutat 16 noves propostes formatives que es realitzaran entre els mesos de setembre i desembre d’aquest 2013. Són cursos totalment gratuïts, relacionats amb els 4 àmbits que des de TJ es consideren claus per al bon funcionament associatiu: la intenció, la participació, l’acció i la gestió.

Consulteu els cursos, tallers i xerrades i les dates d’inscripció per a cada curs

Els cursos s’iniciaran a partir del 30 de setembre. Les inscripcions per a les primeres propostes formatives es podran realitzar a partir del 12 de setembre. Per a cada proposta s’hi indica la data d’obertura del formulari d’inscripció.

Aquesta formació, com tots els serveis que s’ofereixen des del centre, està pensada per enfortir el teixit associatiu de la ciutat a través del treball de temàtiques com el finançament, la planificació estratègica, la participació, la comunicació, la gestió econòmica o la legalitat i la fiscalitat per a l’àmbit associatiu. Així doncs, s’hi tractaran temàtiques com les claus per al bon funcionament associatiu, la captació de fons, com realitzar la planificació estratègica de l’entitat, com elaborar un pla de comunicació, els relleus de les juntes directives o com elaborar el pla de voluntariat de l’entitat, entre d’altres. Els cursos estan realitzats per entitats i persones amb una dilatada experiència en la temàtica que abordaran.

Skip to content