Ja disponible l’oferta formativa de TJ per al 2n trimestre del 2013

 1995-01-01

Des de Torre Jussana – Centre de Serveis a les Associacions de BCN, oferim a totes les entitats de la ciutat 13 noves propostes formatives que es realitzaran entre els mesos de maig i juny d’aquest 2013. Són cursos totalment gratuïts, relacionats amb els 4 àmbits que des de TJ es consideren claus per al bon funcionament associatiu: la intenció, la participació, l’acció i la gestió.

Consulteu els cursos, tallers i xerrades i les dates d’inscripció per a cada curs.

Els cursos s’iniciaran a partir del 25 d’abril. Les inscripcions per a les primeres propostes formatives es podran realitzar a partir 8 d’abril a través de l’enllaç anterior. Per a cada proposta s’hi indica la data d’obertura del formulari d’inscripció.

Aquesta formació, com tots els serveis que s’ofereixen des del centre, està pensada per enfortir el teixit associatiu de la ciutat a través del treball de temàtiques com el finançament, la planificació estratègica, la participació, la comunicació, la gestió econòmica o la legalitat i la fiscalitat per a l’àmbit associatiu. Així doncs, s’hi tractaran temàtiques com les claus per al bon funcionament associatiu, les TIC aplicades a la captació de fons, com realitzar una planificació estratègica, com enfortir la base social de les entitats, com parlar en públic, com elaborar un pla de comunicació, com organitzar esdeveniments o com gestionar la contractació de personal, entre d’altres. El professorat dels cursos està format per persones amb una dilatada experiència en la temàtica que abordaran.

Ves al contingut