Ja disponible la nova oferta formativa de TJ per a l’hivern 2014

 1995-01-01

Des de Torre Jussana – Centre de Serveis a les Associacions de BCN, oferim a totes les associacions de la ciutat 17 noves propostes formatives que es realitzaran entre els mesos de gener i març d’aquest 2014.

Les inscripcions als diferents cursos, tallers i xerrades ja es poden formalitzar. Són propostes formatives totalment gratuïtes, relacionades amb els 4 àmbits que des de TJ es consideren claus per al bon funcionament associatiu: la intenció, la participació, l’acció i la gestió.

Oferta formativa TJ Hivern 2014 – Tots els cursos, tallers i xerrades i formularis d’inscripció

Aquests cursos estan dirigits, principalment, als membres de les Juntes Directives, a les persones associades, al col·lectiu de voluntariat i als equips tècnics de les associacions de BCN ciutat.

Els cursos s’iniciaran a partir del proper 27 de gener. Per tal d’inscriure-s’hi, cal complimentar el formulari d’inscripció corresponent. La inscripció es confirmarà en la data indicada en cada cas, a través de correu electrònic.

Aquesta formació, com tots els serveis que s’ofereixen des del centre, està pensada per enfortir el teixit associatiu de la ciutat a través del treball de temàtiques com el finançament, el disseny de projectes, la comunicació, la gestió econòmica o la legalitat i la fiscalitat per a l’àmbit associatiu. Així doncs, s’hi tractaran qüestions com les claus per al bon funcionament associatiu, la captació de fons, com elaborar un pla de comunicació, els relleus de les juntes directives o com fomentar la participació de la base social de les associacions, entre d’altres.

Els cursos estan realitzats per entitats i persones amb una dilatada experiència en la temàtica que abordaran.

D’entre les novetats d’aquesta oferta formativa cal destacar la inclusió de les xerrades informatives sobre constitució d’associacions que es realitzen mensualment des del centre, dirigides a persones que volen desenvolupar un projecte a BCN i es plantegen fer-ho a través de la fórmula jurídica d’associació.

En aquest trimestre també es realitzarà per primer cop un taller sobre els Grups d’Ajuda Mútua, una eina molt útil per a les associacions per millorar les condicions de vida de les seves persones associades i usuàries, així com una xerrada sobre les principals novetats fiscals que han entrat en vigor aquest 2014 que afecten a les associacions i el nou sistema de pagaments SEPA.

Skip to content