Ja disponible la guia d’entitats i grups de suport social i de salut

 1995-01-01

Ja es pot consultar a la xarxa la Guia d’Entitats i Grups de Suport en l’Àmbit Social i de la Salut de BCN. És el resultat d’un estudi publicat el 2011sobre les entitats de Barcelona i els diversos grups que aquestes acullen i promouen. L’estudi i la guia d’entitats ha estat un treball realitzat per la Delegació de Salut i la Direcció de Participació i Associacionisme, a través de Torre Jussana.

Les entitats que apareixen en la guia ofereixen informació i assessorament personalitzat, espais de trobada i suport emocional, grups d’ajuda mútua, grups psicoterapèutics i socioeducatius, i tractaments preventius i/o pal•liatius a persones que pateixen malalties, addiccions o que viuen altres situacions especials. Les entitats que en aquests moments no estiguin en el directori poden adherir-s’hi fàcilment des la mateixa web.

Es tracta de serveis i accions desenvolupades i ofertes per la xarxa associativa de la ciutat. Un teixit que contribueix decisivament a millorar la qualitat de vida de la ciutadania. A través d’aquesta guia en format web, s’ha volgut recollir les entitats i grups que, ofereixen proximitat, suport, complicitat i ajut per a les persones afectades i per al seu entorn.

Ves al contingut