Inscripcions obertes XIX Fòrum Primavera Associacions: participació i mobilització avui

 1995-01-01

Els propers dies 31 de maig i 1 de juny se celebrarà a Torre Jussana una nova edició del Fòrum Primavera de les Associacions, que enguany se centrarà en l’anàlisi de la participació i la mobilització avui. L’objectiu de les jornades d’enguany és conèixer les claus de les darreres mobilitzacions de la societat civil barcelonina i catalana per extreure’n idees i propostes que siguin útils per fomentar la participació de la base social a les entitats, independentment de les seves mides i objectius.

La participació al Fòrum està oberta a totes les entitats de la ciutat i a qualsevol persona interessada en la temàtica. La inscripció és gratuïta. S’ofereix un servei de ludoteca per facilitar l’assistència de totes aquelles persones que necessitin assistir al Fòrum amb infants. (Indicar en el formulari d’inscripció)

Programa i inscripció

El Fòrum començarà divendres 31 de maig amb una taula de debat amb el títol de La cuina de la mobilització, en la que representants de l’Assemblea Nacional Catalana, de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i del col·lectiu Iai@flautas debatran sobre les motivacions que porten les persones a mobilitzar-se, com han gestionat la seva base social, quins processos interns han viscut i com han desenvolupat la incidència política entre d’altres qüestions. La moderació anirà a càrrec d’Eva Anduiza, politòloga, experta en participació ciutadana.

L’endemà dissabte 1 de juny es realitzarà una nova taula de debat, en aquest cas amb persones expertes en psicologia social, societat civil i innovació social,amb el títol de “Evolucionar o morir” i moderada per Maria Assumpció Vila, Síndica de Greuges de Barcelona.

Després de la pausa per esmorzar començarà el Speakcorners del Fòrum, durant el qual es presentaran 3 casos de mobilització per a la transformació.

El Fòrum Primavera de les Associacions és una proposta impulsada pel Consell Municipal d’Associacions de Barcelona i organitzada des de Torre Jussana, pensada per oferir continguts d’actualitat a les associacions de la ciutat i generar espais de coneixement i d’intercanvi d’experiències.

Skip to content