Inscripcions obertes per a la nova #TJFormació hivern 2018: 14 cursos per a associacions!

 2017-12-27

A Torre Jussana iniciem el 2018 amb 14 propostes formatives gratuïtes i especialitzades, pensades per ajudar a les associacions a millorar el seu funcionament. Serà en el marc de la nova oferta formativa d’hivern 2018, que es durà a terme entre els mesos de gener i març.  

Com sempre, la formació de Torre Jussana és gratuïta i va dirigida a les juntes directives, persones associades i equips tècnics amb l’objectiu de millorar els quatre àmbits clau per al bon funcionament d’una associació (la intenció, la participació, l’acció i la gestió).

Aquests cursos, tallers i xerrades que proposem permeten realitzar itineraris temàtics sobre qüestions importants d’aquests quatre àmbits com la posada en marxa i l'avaluació de projectes, la gestió jurídica, fiscal i econòmica o qüestions relacionades amb la participació i la comunicació.

Consulteu  tots els cursos i accediu al formulari d’inscripció per a cadascun

 

Les principals novetats

Les novetats que oferim en aquesta nova oferta formativa són les següents:

 

Formació al territori, de la mà del Pla de Barris

En aquesta oferta formativa d’hivern iniciem una col·laboració amb el Pla de Barris de Barcelona, una iniciativa municipal que, en col·laboració amb els veïns i veïnes, posa en marxa accions socials, econòmiques i urbanes per millorar els barris que més ho necessiten.

En el marc d’aquesta col·laboració, es realitzaran edicions dels cursos bàsics de l’oferta de TJ en aquells territoris on s'està desenvolupant el Pla de Barris. Tot i realitzar-se en barris concrets, aquests cursos estan oberts a qualsevol associació de la ciutat. Són els següents: 

 

I també… Formació a mida

Recordem que també oferim formació a mida per federacions, coordinadores i taules sectorials que vulguin oferir formacions concretes per a les seves entitats. Per sol·licitar el servei només cal que contacteu amb l’Àrea de Formació del centre (932 564 118, tjformacio@bcn.cat). 

En aquest sentit, aquest trimestre també oferirem una altra formació fora de TJ. En aquest cas es tracta del curs “Eines i recursos per la captació de fons”, que es realitzarà a la seu del Centre Cultural la Lira del barri de Sant Andreu, per a les entitats allotjades i d'altres entitats del barri. En aquest cas, les inscripcions també estan obertes per a qualsevol associació de Barcelona que hi vulgui participar.

 

En què us podem ajudar des de TJ?

Si teniu qualsevol dubte o dificultat a l’hora de realitzar la inscripció als cursos, poseu-vos en contacte amb Torre Jussana a través del tel. 932 564 118 o per correu electrònic a tjformacio@bcn.cat.

També us recordem que teniu a la vostra disposició el servei d’assessoraments i acompanyaments per tal de complementar les formacions que realitzeu. Només cal que demaneu l’assessorament que us interessi a tjussana@bcn.cat o per telèfon (932 564 118).

 

Skip to content