Inscripcions obertes per a la nova #TJFormació de primavera 2021!

 2021-04-19

Tenim una nova oferta formativa! Aquesta primavera us oferim 9 cursos online sobre qüestions clau per al bon funcionament associatiu.

En aquesta ocasió hem volgut donar resposta a algunes de les necessitats de les entitats arran de la pandèmia en aquest moment, detectades en el 2n informe sobre l'impacte de la COVID19 en les entitats de BCN que hem realitzat des de Torre Jussana. 

Consulteu els cursos que us oferim i feu la inscripció

Així doncs, en aquest trimestre us proposem algunes novetats formatives destacades. Són les següents: 

– La sessió "Col·laboració, fusió i dissolució d'entitats: quan cal plantejar-s'ho i com fer-ho?",  on conèixereu fórmules jurídiques que donin viabilitat als vostres projectes, o per contra, com procedir a la dissolució de l’entitat. A càrrec de suport associatiu

-Renovem el taller "Introducció a la captació de fons Europeus". La nova convocatòria i totes les novetats que presenten aquesta via de finançament.

-"Com exercir bons lideratges en temps de distancia social i virtual?". Coneixereu noves mirades sobre els equips i les persones de l’associació, que us permetran una millor organització, també en temps de pandèmia.

-"Incorporeu la diversitat religiosa a l’entitat": de la mà de les tècniques de l’Oficina d’Afers Religiosos (OAR). Coneixereu com incorporar la diversitat cultural i religiosa a l’entitat i aconseguir que tothom, siguin quines siguin les seves creences, pugui sentir-se plenament a gust.

-"Estratègia i planificació per a les xarxes socials": En aquest taller de tres hores de durada, aprendreu a definir la identitat de l’associació a les xarxes i d’aquesta manera guanyar visibilitat en les activitats que programeu i la tasca que realitzeu. 

-La darrera novetat que presentem és el curs "Participació digital: Idees i eines per a fomentar-la". Un curs a través del qual descobrireu els reptes i les dificultats de la participació digital i les eines, idees i recursos per tal que les organitzacions no lucratives puguin desplegar-la.

Consulteu aquests i la resta de cursos i feu ja la inscripció!

Recordem que la formació de Torre Jussana és gratuïta per a totes les entitats de BCN i està dirigida a juntes directives i persones amb responsabilitats (voluntàries o remunerades) de les entitats i als grups informals de la ciutat. 

 

Skip to content