IMPORTANT! Avançat el període de presentació de sol·licituds per a les subvencions 2015 de l’Ajuntament de BCN

 1995-01-01

El termini previst per presentar les sol·licituds per a les subvencions per activitats i serveis de districte i de ciutat convocades per l’Ajuntament de Barcelona per al 2015 s’obrirà el 29 de novembre del 2014 i es tancarà el 18 de desembre d’aquest any. Això suposa un avançament respecte al període de presentació de sol·licituds dels darrers anys. Aquest avançament facilitarà que les entitats rebin l’ajut el més aviat possible.

El llibret de convocatòria del 2015 ja ha estat publicat a la web municipal.

Per tant, les associacions de la ciutat ja poden anar preparant els projectes a presentar. Tot i això, els formularis de sol·licitud no es publicaran a la web fins el 28 de novembre i fins el primer dia d’entrega de sol·licituds (29 de novembre) no es podrà presentar cap documentació relacionada amb aquesta convocatòria.

Us recordem que Torre Jussana ofereix serveis i recursos relacionats amb la redacció de projectes que us poden ser molt útils per preparar la sol·licitud per aquesta convocatòria. Si voleu sol·licitar-los, poseu-vos en contacte amb TJ (932 564 118, tjussana@bcn.cat).

Ves al contingut