Ha començat a rodar una nova etapa al Quèdequè

 2024-05-30

El 25 de maig, al Parc de l’estació del Nord, es va celebrar el Lila Fest, el primer festival per promoure una vida lliure de violències masclistes organitzat per la Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere i les entitats i voluntàries que en formen part. 


Va ser una trobada lúdica i reivindicativa, amb una programació plena d’activitats, tallers i espectacles pensats des d’una mirada feminista, inclusiva, democràtica i participativa. Un espai de trobada que va comptar amb la presència del Quèdequè.

El Quèdequè passa a l’acció!

L’agenda del teixit associatiu i comunitari de Barcelona va poder captar l’ambient i recollir les opinions i propostes que les diferents persones i col·lectives van oferir a la ciutadania. Posades en escena diverses, paradetes i petits viatges itinerants pel recinte que van servir perquè les entitats presentessin els seus projectes. Diferents iniciatives encaminades a contribuir, defensar i construir formes de vida sostenibles i dignes des de diferents perspectives feministes i interseccionals.


Voleu conèixer de primera mà com va viure la Plataforma i algunes de les entitats participants aquest primer festival? Aquí trobareu un resum de les entrevistes que va poder realitzar el Quèdequè durant la trobada!

El Quèdequè passa a l’acció!

Us agradaria ampliar la difusió de les vostres iniciatives obertes al públic?

Si  sou una entitat i voleu que el Quèdequè us doni cobertura comunicativa en directe, només cal que publiqueu les vostres propostes a l’agenda web i es posaran en contacte amb totes vosaltres!Amb el

Quèdequè, les vostres activitats arribaran molt més lluny!


Voleu estar al dia d’aquesta i de la resta d’activitats que organitzen les associacions de Barcelona? Tota l’actualitat la podeu seguir a través dels altaveus del Quèdequè (Instagram, Twitter, Telegram i newsletter).

Skip to content