Ja coneixem els Projectes Guanyadors del Premi Voluntariat 2022!

 2022-12-15

El passat dilluns 12 de desembre es va lliurar el 29è Premi Voluntariat. Són moltes les persones i col·lectius que treballen cada dia, des del teixit associatiu, fent tasques en els diferents àmbits de voluntariat: social, comunitari, ambiental, cultural i internacional. I són moltes les entitats mereixedores d’aquest reconeixement pel seu compromís amb l’acció voluntària a Catalunya.

Guardonats

Durant l’acte, celebrat al recinte modernista de Sant Pau, el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya va premiar tres projectes que potencien el voluntariat de persones amb discapacitat per incloure-les a la tasca que duen a terme les entitats.

“Voluntariat sense barreres”, de la Federació ECOM, va ser guardonada amb el 1r premi, dotat amb 10.000 euros. El jurat va concedir el 2n premi, amb un import de 6.000 euros, al programa “Voluntàriament”, de l’Associació de Familiars i Malalts Mentals de Catalunya (AFAMMCA). I el tercer se’l va endur l’Associació Catalana d’Integració i Desenvolupament Humà, pel projecte “Voluntariat sense límits”.

Voleu conèixer en detall els projectes i les entitats responsables?

  1. “Voluntariat sense barreres”, de la Federació ECOM
  2. “Voluntàriament”, de l’Associació de Familiars i Malalts Mentals de Catalunya
  3. “Voluntariat sense límits”, de l’Associació Catalana d’Integració i Desenvolupament Humà.

Enhorabona a les premiades i a totes aquelles persones, associacions i col·lectius que col·laboren i treballen de forma voluntària per a defensar els drets humans i construir una societat més justa, humana, solidària i democràtica.  


Voleu estar al dia de totes les novetats del sector? Seguiu-nos a les nostres xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram), subscriviu-vos al butlletí electrònic TJExpress o estigueu atentes a la nostra web.

Skip to content