#GR_Associacions a Sant Pere, Santa Caterina i La Ribera. No us quedeu sense plaça!

 2016-09-29

Aquest octubre tenim una nova cita amb el #GR_Associacions, el projecte de rutes a peu per conèixer entitats dels diferents barris de Barcelona, organitzat per Torre Jussana, amb la col·laboració de les federacions, coordinadores i plataformes associatives de cada territori i obert a la participació de tota la ciutadania.

Serà el proper dissabte 22 d’octubre, al barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera (Ciutat Vella), amb la col·laboració del Centre Sant Pere Apòstol.

Les rutes del #GR_Associacions són gratuïtes.

Consulteu tota la informació sobre la ruta i les entitats i projectes que es visitaran i accediu al formulari d’inscripció.

(És imprescindible formalitzar la inscripció).

 

Quins projectes es visitaran?

Aquest nou #GR_Associacions pel barri Sant Pere, Santa Caterina i La Ribera serà una mostra de la diversificada realitat associativa del barri i, al mateix temps, permetrà conèixer en primera persona un territori d’entramats de carrers i places amb personalitat pròpia i un teixit social dens i singular.

La ruta començarà a les 10 h. El punt de trobada i d’inici del recorregut serà la Seu del Centre Sant Pere Apòstol, situada al Carrer Sant Pere Més Alt, 25. Des d’aquest punt caminarem fins a la Fundació Comtal, una entitat referent, no només al barri sinó  a tot Barcelona. Seguirem cap a la  Fundació Roure, on coneixerem els projectes que realitza per donar resposta a les necessitats dels més vulnerables. Seguidament passejarem fins a la Casa dels Entremesos, on coneixerem l’activitat de la Colla Gegantera Casc antic. Per tancar la ruta tornarem al Carrer Sant Pere més Alt per conèixer una altra entitat cultural, en aquest cas l’Associació Colla Sardanistes Laietans. Finalitzarem l’itinerari al punt d’inici, al Centre Sant Pere, però aquest cop serà per recuperar forces amb un pica-pica per a totes les persones participants.

 

Rutes associatives de dissabte al matí

Amb el #GR_Associacions oferim la possibilitat de conèixer en primera persona i a peu de carrer l’activitat de les entitats de la ciutat. Cada mes proposem una ruta de dissabte al matí per un barri diferent de Barcelona per conèixer el funcionament, els projectes i les activitats de diferents organitzacions del territori.

Aquestes visites es complementen amb l’explicació per part de les mateixes associacions del paper transformador que l’associacionisme representa pel barri, i quin és l’impacte de les seves activitats.

És, doncs, un projecte interessant per a la ciutadania dels barris on es realitzen els itineraris ja que permet a les persones que hi participen descobrir què els ofereixen les entitats que tenen més a prop. Però també pot resultar molt profitós per a persones ja associades o d’altres indrets de Barcelona, ja que els permet conèixer altres projectes associatius que es duen a terme a la ciutat. Per aquests motius, convidem a tota la ciutadania a participar-hi. Per a qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb Torre Jussana (932 564 118, tjussana@bcn.cat)

Skip to content