Formeu part del programa BCN + Sostenible? Es busquen bones idees per canviar el món!

 2021-03-03

Un any més, el programa BCN+Sostenible vol destacar les bones pràctiques que han desenvolupat les organitzacions membres en matèria de sostenibilitat. 

Per fer-ho es busquen 10 bones pràctiques desenvolupades durant el 2020, una per a cada objectiu del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022

Les 10 iniciatives més destacades es presentaran al juny, durant la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient i seran publicades a l’informe Indicadors de Sostenibilitat de Barcelona de l’any 2020.

L'objectiu és demostrar que les petites accions poden suposar grans canvis. Per aconseguir-ho, es busquen iniciatives de l'any 2020, ja siguin activitats puntuals, campanyes o accions a llarg termini.

A causa de la crisi provocada per la COVID19, seran d'especial interès les actuacions relacionades amb declaració del Consell Ciutadà per la Sostenibilitat "Alcem-nos per una reactivació ecològica, social i econòmica justa".

Per presentar la vostra bona pràctica ho heu de fer a través d'aquest enllaç de la plataforma Decidim Barcelona (heu d'estar registrats) abans de l’1 d’abril!

Per tal d'inspirar-vos, podeu consultar les bones pràctiques seleccionades de l'any 2019: "Bones idees per canviar el món 2019".

Barcelona+Sostenible és la xarxa de més de 1.000 organitzacions compromeses amb la sostenibilitat ambiental, social i econòmica que construeixen col·lectivament una ciutat responsable amb les persones i l’entorn.

Skip to content