FormARTció d’Estiu 2017 de TJ: formeu-vos amb art!

 2017-06-29

Un any més aprofitem l’estiu per oferir a les associacions de la ciutat formacions sobre perspectives o metodologies innovadores. Enguany hem preparat propostes sobre la comunicació, les habilitats comunicatives interpersonals i la cohesió i la coordinació d’equips a través de la realització de vídeos, les tècniques de clown i la música, respectivament. A través d’aquestes disciplines artístiques les associacions podreu formar-vos en tècniques útils per posar en pràctica i, al mateix temps, gaudir de l’art i del bon humor.

Aquests són les temàtiques que composen l'oferta formativa d'estiu de TJ per aquest 2017. Començarà el 12 de juliol i aquest any, una de les formacions es realitzarà al setembre. Com sempre, es tracta de cursos gratuïts, dirigits especialment a juntes directives, persones amb responsabilitat i equips tècnics d’associacions de la ciutat de Barcelona.

Tota la informació sobre les diferents formacions i els formularis d’inscripció ja estan disponibles en el següent enllaç:

FormARTció d’estiu 2017: Info i inscripcions

Us resumim les formacions que us oferim:

  • Grans vídeos amb pocs recursos: En aquest curs descobrireu com realitzar vídeos atractius per tal que siguin una eina comunicativa potent per a l’entitat: des de la concepció de la idea fins al muntatge. Aprendreu la tècnica i com treure el màxim profit de la vostra càmera.
  • Fem l'humor: clown per comunicar-nos: L’actitud de clown permet jugar per jugar, l’honestedat, la connexió, fluir amb els impulsos i les emocions, deixar enrere els judicis, gaudir del plaer de fer el ximple… L’estat de clown aporta frescor, desdramatització dels fracassos i dels problemes, llibertat d’expressió i l’oportunitat d’anar més enllà dels que creiem que són els nostres propis límits.
  • Posem-hi ritme: percussió per enfortir equips: La música és un llenguatge universal que ens apropa. Fer percussió en equip possibilita una experiència diferent d'escolta i de coordinació que millora la qualitat de les relacions.

 

En què us podem ajudar des de TJ?

Si teniu qualsevol dubte o dificultat a l’hora de realitzar la inscripció als cursos, poseu-vos en contacte amb Torre Jussana a través del tel. 932 564 118 o per correu electrònic a tjformacio@bcn.cat.

Skip to content