Fons Documental de TJ: Els dijous a la tarda us atenem de manera personalitzada

 2020-02-06

Els dijous a la tarda és el dia del Fons Documental Associatiu a Torre Jussana. De les 18 a les 21 h, a més de poder agafar en préstec les publicacions que requeriu, podeu demanar assessorament personalitzat sobre el prop de miler de títols d'aquesta biblioteca associativa.

Per tant, si necessiteu informació o bibliografia sobre temàtiques associatives concretes, els dijous a la tarda serà el dia per venir a TJ a fer les vostres consultes i agafar en préstec els títols que necessiteu

Tot i que el dijous oferirem aquest assessorament personalitzat, recordem que el préstec de publicacions del Fons Documental està operatiu de dilluns a divendres en l'horari d'obertura del centre. 

 

 Què és el Fons Documental Associatiu i com funciona?

El Fons Documental Associatiu és una iniciativa de Torre Jussana, amb el suport del Servei de Documentació i Accés al Coneixement de l'Ajuntament de Barcelona. Es tracta d’una biblioteca especialitzada en associacionisme, funcionament d'entitats, voluntariat i participació. Està situada a la planta baixa de Torre Jussana i la seva consulta i préstec estan a disposició de tota la ciutadania.

Com dèiem, el fons ja compta amb prop d'un miler de publicacions, oferint una exhaustiva bibliografia que complementa la formació i els assessoraments que es realitzen des del centre.

Les publicacions es poden consultar en el mateix equipament o es poden sol·licitar en préstec adreçant-se presencialment a Torre Jussana en l’horari d’obertura habitual.

D'altra banda, les organitzacions que hagin editat llibres sobre temàtiques d'interès associatiu poden contactar amb el centre per tal que valorem la seva inclusió al fons.

Més informació sobre el Fons Documental de Torre Jussana i accés a la consulta del catàleg

Ves al contingut