Fins el 22/11, respireu aire FESC!

 2020-11-05

Tot i la pandèmia, la Fira de l'Economia Social i Solidària (FESC) no falta a la seva cita anual, tot i que aquest cop es realitza en format virtual, a través de la web fesc.xes.cat.

La IX edició de la FESC, que porta per lema "Volem aire FESC", oferirà fins el 22 de novembre expositors virtuals per a 180 organitzacions de diferents sectors. Aquestes organitzacions aposten per l'economia social i solidària i a través de la web de la FESC hi exposen els seus serveis, productes i projectes. És doncs, una molt bona opció per tal de conèixer opcions de consum o de treball en xarxa amb d'altres organitzacions que incorporen l'economia social i solidària en el seu dia a dia. 

També es proposen més de 60 tallers, xerrades i debats que, enguany, tenen com a tema central la transició ecosocial cap a una vida més sostenible en tots els nivells (energètic, de consum, de treball, industrial…) 

Els dies entre setmana s'ofereixen dues activitats, a les 17.30 i a les 19 h. Abans, a les 15 h, es realitzen les iniciatives vinculades al Fòrum Social de les Economies Transformadores, que es desenvolupa sota el paraigües de la FESC 2020. 

Consulteu el programa d'activitats de la FESC 2020

 

Skip to content