TORNA EL PARK(InG) DAY! FINS AL 5 DE JUNY, US HI PODEU INSCRIURE

 2023-05-23

El proper 15 de setembre, torna una nova edició del Park(ing) Day. Aquest any, el tema central serà els refugis climàtics, una xarxa d’espais interiors i exteriors que proporcionen confort tèrmic a la població. Les inscripcions per ocupar una plaça d’aparcament estan obertes fins al 5 de juny. Ja heu sol·licitat la vostra?

nens amb cartells reivindicatius en contra del canvi climàtic

El Park(ing) Day és un esdeveniment que es realitza a tot el món i que va néixer a San Francisco el 2005 com una acció performativa, de sensibilització i reivindicativa, on diverses entitats i col·lectius transformen temporalment places públiques d’aparcament de cotxes per reivindicar un model de ciutat centrat en les persones i el medi ambient.

Aquesta edició coincidirà amb la Setmana Europea de la Mobilitat, que també se celebrarà a tots els districtes de la ciutat. Es tracta d’un esdeveniment anual que pretén donar visibilitat i promoure la mobilitat sostenible a Barcelona.

COM PODEU PARTICIPAR-HI? 

Entitats, col·lectius, grups o persones a títol individual us podeu apuntar a l’esdeveniment per fer arribar el missatge a tota la ciutat. Es poden ocupar places d’estacionament de vehicles amb plantes, cartells, mobiliari i altres objectes per a desenvolupar accions diferents, com xerrades, tallers, exhibicions o simplement ocupant l’espai per passar el dia.  

Fins al 5 de juny podeu inscriure el vostre aparcament i fer la vostra proposta d’activitat a través del següent formulari.

Podeu obtenir mes informació accedint al web de l’esdeveniment.


Seguiu atentes a la nostra web tjussana.cat, a les nostres xarxes (FacebookTwitter i Instagram) i al TJExpress, el butlletí electrònic del centre (subscriviu-vos-hi!) des d’on us anirem informant de totes les novetats que us puguin interessar.

Skip to content